- 4,431
- 2,458
- 113
Bakiyemi sifirladilargelmesse yandık dk 75 9-1
Ekli dosyalar
-
134.4 KB Görüntüleme: 79
Bakiyemi sifirladilargelmesse yandık dk 75 9-1
Ahhh be kardeşim üzüldüm şerefsizlerKazancı silip ip dedi karaktersizler ilk üye olusta nasıl ip olur madem ip niye veriyon
Yav nasıl ip olur anlamıyorum madem ip niye veriyorsun dimeAhhh be kardeşim üzüldüm şerefsizler
Kardeşim açık değil mi dolandırmak amaç bir ikincisi yan sanayi bunlar para vurmak amaçlarıYav nasıl ip olur anlamıyorum madem ip niye veriyorsun dime
merdiven altı sıte oldugu bellı bariz bununla gecmıs olsun dost benım macta yattı zaten bulasmamıs oldukKazancı silip ip dedi karaktersizler ilk üye olusta nasıl ip olur madem ip niye veriyon
Yazık knk emeğe yazık yani haftalardır kurussuz geziyoruz sevincimiz kursağımızda kaldı tam merdiven altı bunlarKardeşim açık değil mi dolandırmak amaç bir ikincisi yan sanayi bunlar para vurmak amaçları
İyi olmus dost fazla ugrasmamis oldun yoksa sende üzülürdünmerdiven altı sıte oldugu bellı bariz bununla gecmıs olsun dost benım macta yattı zaten bulasmamıs olduk
benim sansım yok 20 saat beklerım bonus ıcın bı kupon yaparım 10 dk da gıderİyi olmus dost fazla ugrasmamis oldun yoksa sende üzülürdün
Benimde haftalardır kasa felan sıfır ilk olacaktı onada izin vermediler sagolsunlarbenim sansım yok 20 saat beklerım bonus ıcın bı kupon yaparım 10 dk da gıder
Ben bunla fake hesapla 5 defa çekmiştim tekrar cekermiyiz bilmem🙂 Doğrudur dost belki almayan vardır diye paylaştım
Bana orjinel hesapla ip dedi sen nasıl becerdin 😂Ben bunla fake hesapla 5 defa çekmiştim tekrar cekermiyiz bilmem
Kardeşim çok üzüldüm aynı durumdayız kasa 0 forumda dolaşıyoruz belki bonus felan alırda biraz kasa yaparız diye oda olmuyırBenimde haftalardır kasa felan sıfır ilk olacaktı onada izin vermediler sagolsunlar
Oluyor da sonra böyle bir sorun çıkıyor betperden üç gündür bekliyorum şimdi bi bakiyim dedim hesabınız dondurulmuş tur dedi canlıya bağlandım kendi isteğinizle dedi sonra aktif etmek için kimlik önlü arkalı kimlik selfi istedi yuh dedim şansın böylesi.Kardeşim çok üzüldüm aynı durumdayız kasa 0 forumda dolaşıyoruz belki bonus felan alırda biraz kasa yaparız diye oda olmuyır
Burada profosyonel varBana orjinel hesapla ip dedi sen nasıl becerdin 😂
Helal olsunBurada profosyonel var
tüh yaa geçmiş olsunOluyor da sonra böyle bir sorun çıkıyor betperden üç gündür bekliyorum şimdi bi bakiyim dedim hesabınız dondurulmuş tur dedi canlıya bağlandım kendi isteğinizle dedi sonra aktif etmek için kimlik önlü arkalı kimlik selfi istedi yuh dedim şansın böylesi.
dost çekimde belge istediler mi?Burada profosyonel var
Teşekkürler dosttüh yaa geçmiş olsun
Sendede şanssızlık baya var ben 120 çektim ordan Sivas 1’5 üste olaydı 1200 alıcaktık olmadı onun psikolojisi üstümde atamıyorum yoklukta çok güzel olacaktı ama olmadıOluyor da sonra böyle bir sorun çıkıyor betperden üç gündür bekliyorum şimdi bi bakiyim dedim hesabınız dondurulmuş tur dedi canlıya bağlandım kendi isteğinizle dedi sonra aktif etmek için kimlik önlü arkalı kimlik selfi istedi yuh dedim şansın böylesi.