- 1,326
- 433
- 83
herkes kayıplardaSendede şanssızlık baya var ben 120 çektim ordan Sivas 1’5 üste olaydı 1200 alıcaktık olmadı onun psikolojisi üstümde atamıyorum yoklukta çok güzel olacaktı ama olmadı
herkes kayıplardaSendede şanssızlık baya var ben 120 çektim ordan Sivas 1’5 üste olaydı 1200 alıcaktık olmadı onun psikolojisi üstümde atamıyorum yoklukta çok güzel olacaktı ama olmadı
Sağlık olsunSendede şanssızlık baya var ben 120 çektim ordan Sivas 1’5 üste olaydı 1200 alıcaktık olmadı onun psikolojisi üstümde atamıyorum yoklukta çok güzel olacaktı ama olmadı
paylaşım için tesekkurler ustam, cekmek nasip olur insallahArkadaşlar sa şutbet deneme bonusu mevcuttur 20 tl bir kez 1.50 orandan çevirdikten sonra dilediğin gibi oynayabilirsin maksimum çekim 100 TL
http://m.sutbet144.com/ buda site linkiEkli dosyayı görüntüle 164434
Kardeşim görmedin mi üsteki fotoyu @Jamiryoo41 arkadaşun bakiyesini sildilerpaylaşım için tesekkurler ustam, cekmek nasip olur insallah
ceken olmuş ben de bir umut işteKardeşim görmedin mi üsteki fotoyu @Jamiryoo41 arkadaşun bakiyesini sildiler
Yok istemediler kimlik duzeltilerdost çekimde belge istediler mi?
Olm ne adamlarsınız ya şu Nike bak 🙄kurallar güzel gibi deneyeyim inş gelir
Ebu cehil gercekte cok bilge kişi ,hayatini bi oku derimOlm ne adamlarsınız ya şu Nike bak 🙄
Buradaki Mesele bilge olmasımı sence dost 🤔Ebu cehil gercekte cok bilge kişi ,hayatini bi oku derim
nasil beceriyonuz coklu hesabı2 defa çektim ilaç gibi geldi bu deneme bonusundan
Benim olmaadigi halde ip dedinasil beceriyonuz coklu hesabı
Önceden mi üyeymissin dostÜyeymişim bağlandım eklediler 3lü kombine yaptık bekliyoruz
Evet bilgileri yazdım girdi hesabaÖnceden mi üyeymissin dost
sende benım gibisin dost bugun 50 tl attım katlayım dıye oda güme gitti arti 2-3 tane freebet kactı iyice bitik futbolYok yine tek kornerden yattık
Ne anapara geliyor ne freebet neler kaçtı 1 haftadır
Ekli dosyayı görüntüle 164611
Ekli dosyayı görüntüle 164612