- 12
- 1
- 3
yazanları okumadığın için tek kendini oku 4 kişi aldı diyelim 100 kişi alamadı sen haklisin okKral kendin alamayınca neden hemen konu kilit diyorsun bak alıyor insanlar
yazanları okumadığın için tek kendini oku 4 kişi aldı diyelim 100 kişi alamadı sen haklisin okKral kendin alamayınca neden hemen konu kilit diyorsun bak alıyor insanlar
23 nisan 2020de uye olmussunsana yinede cvp verim öncelikle 2021 nisan da üye oldum yine yalan çiktin yeni değilim bakabilirsin profilden ikincisi alan olabilir ama çoğu adama ip dediler ama komik olan ve değişmeyen senin konuşma şeklin ve onların adamı olman hadi şimdi sana iyi mesailer benim senin kadar boş vaktim yok
mesaj atmak aktif olduğun anlamına gelmez senin gibi vaktim yok benim için cocuksun23 nisan 2020de uye olmussun
Ilk mesajini bugun attin 😀😀 bu dahada komikk
Abi çok muhalefetsiniz benim de alamadığım bonuslar oluyor ip diyorlar daha önce almışsın diyorlar ben kimseye laf etmiyorum biraz çuvaldızı kendinize batırınyazanları okumadığın için tek kendini oku 4 kişi aldı diyelim 100 kişi alamadı sen haklisin ok
Olum en eskilerden biri benimdir bende yok böyle hava23 nisan 2020de uye olmussun
Ilk mesajini bugun attin 😀😀 bu dahada komikk
O adamın attığı linkten üye olursan ip derler farklı bir bağlantı ile üye olsan böyle bir sorunla karşı karşıya kalmazdınmesaj atmak aktif olduğun anlamına gelmez senin gibi vaktim yok benim için cocuksun
Aynen öyle dostum, banada ip çakışması var dediler, ailede benden başka oynayan yok diyorum anlamıyor damla diye biri, utanmadan para yatırın diğer bonuslardan yararlanın diyor )))Sahtekar bunlar ıp çakışması diyorlar oysaki ilk defa üye oldum
Forumları karıştırdın galiba farklı bı forumda sponsor
forumlarda senin kadar gereksiz cümle kuran birini görmedimYa ben almıştım buradan eskiden sanırım ama taksimbet nedir abi taksim diyen dayı mı kurdu acaba kafamda deli sorular 🤔
Troll knk takılma komik olsun diye söylemiyoruz atesleforumlarda senin kadar gereksiz cümle kuran birini görmedim
Bunlar dolandırıcı aç kalmışlar belli ki zamanında benim 50 bin lirama çöktüler üye olmayın para çektirmiyorlar trendgrup adı altında milleti kandırıp duruyorlar benim hesaplarımın hepsini kapattılar üye olup para yatırmayınAcil alın beyler yatirimsiz 100 TL Taksimbet..
Ben Normal Başka Linkten Kayıt Oldum Yine İP Dediler Bence Onların Adamısın Aklın Sıra Sıyrılmaya Çalışıyorsunuz Ama Yemezler Burası Forum Burada Sitelerinin Ne Yediği Belli Oluyor Ayrıca Mobil Veriden Girmeme Rağmen Bunu Dedi Ve Forumdakilerin Çoğuna Vermediler O Yüzden Fazla Bilmişlik Yapma Reis Senden Rica Ediyorum Ve Bir Arkadaşın 50 Bin Lirasını Çalmışlar Bu Site Dolandırıcı Uzak Durun...O adamın attığı linkten üye olursan ip derler farklı bir bağlantı ile üye olsan böyle bir sorunla karşı karşıya kalmazdın
Site adamı olmam ne alaka aw üye bile olmadığım siteler 😂Ben Normal Başka Linkten Kayıt Oldum Yine İP Dediler Bence Onların Adamısın Aklın Sıra Sıyrılmaya Çalışıyorsunuz Ama Yemezler Burası Forum Burada Sitelerinin Ne Yediği Belli Oluyor Ayrıca Mobil Veriden Girmeme Rağmen Bunu Dedi Ve Forumdakilerin Çoğuna Vermediler O Yüzden Fazla Bilmişlik Yapma Reis Senden Rica Ediyorum Ve Bir Arkadaşın 50 Bin Lirasını Çalmışlar Bu Site Dolandırıcı Uzak Durun...
Tamam Özür Dilerim O Zaman Kusura BakmaSite adamı olmam ne alaka aw üye bile olmadığım siteler 😂
Burak canlıyı siteye dahi giremiyorumbaska tarayıcıdan da girdim canlı diyor tarayıcı temizle
sms gelen oldu mu