Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tamamen Naçizane Kendi Adıma Yaptığım Bir Paylaşım

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
621
113
Dün resmen ağlayarak dua ettim Allah2ım bu tövbemi kabul et beni bulaştırma güzel yollar aç bana diye ruhen bir huzur var ama maneviyatta giden maaşın hesabını veremiyorum kendime
Valla olan olmuş artık. Kötü bi durum keşke olmasaymış ama geçmişle yaşamayı bırakıp bundan sonrasında aynı hatayı yapmamak için çaba sarfetmelisin.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,783
4,439
113
bende çok maaş batırdım üstğne kredi çekip batırdım borçlarn hepsi duruyor adam olmaz bizden

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
aga biraz iradeli olun la dobarlanın bırakmayın kendinizi yanlış anlamayında insanlar fiziksel olarak muhtaç olduğu bağımlılıklarını bırakıyor mentalinizi güçlendirin biraz tavsiye veremem ben hayatımda 2 kere borçla kumar oynadım arasındada çok fark vardı 2 sindede akıllandım severler böyle işi dedim kazandığımda bile düşünmüştüm zaten ulan ya gitseydi kumara amele olacaktım diye gerçektende öyle

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
kripto ve borsa takibi mesela çok iyi kafa dağıtıyor öyle şeylere yönelin

Dodo38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,182
720
113
30 gün çalışıp da kazandığınız alinterinizi 1 saatte vermeyin dostlar bu devirde para herşey demek düşerseniz gerçek anlamda kimse yanınızda kolay kolay durmaz limitlerinizin dışına çıkmayın

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Bu yollardan hepimiz gectik ya da geciyoruz. Maalesef bu pismanlik hissini sadece parayi kaybettigimizde hissediyoruz. Bir sonraki maasta su borclarimi odeyim, biraz harcligim olsun sonra birakirim diyerek onuda kaybediyoruz. Boyle omur boyu devam ediyor. Bu illeten gercekten kurtulmak isteyen varsa oncelikle YEDAM a basvursun. Omru boyunca gormedigimiz ilgi ve alakayi bedavaya gosteriyorlar. Uyku ilaci dahil bazi ilaclar tavsiye ediyorlar. Bi sonuc alamazlarsa amatem e yonlendiriyorlar. Orada daha agir ve biraz pahalli ilac veriyorlar. Baktilar yine sonuc yok. Hastaneye yatiriyorlar. Ben agir ilac ve yatma kismi disinda hepsini uyguladim. Gayet faydali ama ben gercekten birakmak istemedigime inaniyorum.

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Maaşla borcun nekadarki bukadar kötü duruma düştün

Bzeyneldane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
165
43
Son durumu paylaşmak sizlere de takdim etmek istedim. Aileme durumu anlattım, tabii ki tepkilerinde haklı olarak sen bunun üstesinden gelebilecek yaştasın. Kesinlikle yaşına uygun hareket edeceğine inanıyoruz dediler. Baktım düşündüm taşındım, ne de olsa çok şükür ailem, sağlığım ve işim yerinde. Dedim icraya verilecek borçlarımı en öncelikli kapatabilmem için, telefonumu satmak için fikir aldım. Kendileri de sen daha iyilerine layıksın dediler, telefonumu sattım. Borçları ödedim ve makbuzları getirdim. Hatta ucundan kalan bir miktar para ile annemin gönlünü kazanmak ve desteği adına bir gram altın aldım, dedim bu senin hakkındı. Makbuzları görünce, nasihat dolu bir sohbet sonucunda sıkı bir sarılma ve biz sana inanıyoruz sen her şeyin üstesinden geleceksin dediler ve konu kapandı. Allah'ıma çok şükür, gerçekten rahatladım. Siteler ile ilişiğimi kesmek adına da numaramı değiştirdim, her şeyden uzaklaşmak adına gerekli idi. Tavsiyelerde, önerilerde ve desteklerde bulunan herkese tekrardan teşekkür ederim. Ne olursa olsun aile gerçekten nimetmiş.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,802
26,200
113
Son durumu paylaşmak sizlere de takdim etmek istedim. Aileme durumu anlattım, tabii ki tepkilerinde haklı olarak sen bunun üstesinden gelebilecek yaştasın. Kesinlikle yaşına uygun hareket edeceğine inanıyoruz dediler. Baktım düşündüm taşındım, ne de olsa çok şükür ailem, sağlığım ve işim yerinde. Dedim icraya verilecek borçlarımı en öncelikli kapatabilmem için, telefonumu satmak için fikir aldım. Kendileri de sen daha iyilerine layıksın dediler, telefonumu sattım. Borçları ödedim ve makbuzları getirdim. Hatta ucundan kalan bir miktar para ile annemin gönlünü kazanmak ve desteği adına bir gram altın aldım, dedim bu senin hakkındı. Makbuzları görünce, nasihat dolu bir sohbet sonucunda sıkı bir sarılma ve biz sana inanıyoruz sen her şeyin üstesinden geleceksin dediler ve konu kapandı. Allah'ıma çok şükür, gerçekten rahatladım. Siteler ile ilişiğimi kesmek adına da numaramı değiştirdim, her şeyden uzaklaşmak adına gerekli idi. Tavsiyelerde, önerilerde ve desteklerde bulunan herkese tekrardan teşekkür ederim. Ne olursa olsun aile gerçekten nimetmiş.
Sevindik dost
Ailenden başka her şey yalan emin ol
Doğru olanı yapmışsın

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Hayatımın her döneminde iyi biri olmam için çok çabaladılar. Bu nedenle yaptığım hatanın hayatımıza yansımasından korktuğumdan paylaşmak durumundaydım gerçekten aile her şey
Dostum iyi guzel hersey ama burayada girmemeni tavsiye ederim. Bolluk zamanina denk gelir bi promo gorursun 1 kere dersin 100 kere olur ayni hesaba dusersin. Sen bilirsin tabi yinede

Bzeyneldane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
165
43
Dostum iyi guzel hersey ama burayada girmemeni tavsiye ederim. Bolluk zamanina denk gelir bi promo gorursun 1 kere dersin 100 kere olur ayni hesaba dusersin. Sen bilirsin tabi yinede
Buraya girme sebebim konunun açık olmasına istinaden sizleri de konu hakkında bilgilendirmek amaçlı güzel kardeşim. Yani evet girmemek gerekiyor ama yazdı gitti imajı sergilemek istemem bu nedenle girip son durumu anlatayım dedim, başkandan moderatörlerden ricam hesabımın yani üyeliğimin kapatılmasını rica ediyorum.

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Buraya girme sebebim konunun açık olmasına istinaden sizleri de konu hakkında bilgilendirmek amaçlı güzel kardeşim. Yani evet girmemek gerekiyor ama yazdı gitti imajı sergilemek istemem bu nedenle girip son durumu anlatayım dedim, başkandan moderatörlerden ricam hesabımın yani üyeliğimin kapatılmasını rica ediyorum.
Anladım dost iyi dusunmussun hakkında hayırlısı olsun sevindim adına

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,896
47,768
113
Duruma sevindim sana altin tepside sunulmus bi firsat bu en iyi sekilde degerlendir eger hata yaparsan degerlendirmedigin durumdan oturu deger bi insan haline geliceksin.seni bidaha burda goememeyi dilerim hayatinda basarilar kardes

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Allah'a emanet ol umarım başarır bu illetten kurtulursun

Bzeyneldane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
165
43
Duruma sevindim sana altin tepside sunulmus bi firsat bu en iyi sekilde degerlendir eger hata yaparsan degerlendirmedigin durumdan oturu deger bi insan haline geliceksin.seni bidaha burda goememeyi dilerim hayatinda basarilar kardes
Allah razı olsun dostum herkesin bu illete çok kaptırmamasını temenni ederim gerçekten ben farklı tepki beklerken ne oldu çok şükür

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,896
47,768
113
Allah razı olsun dostum herkesin bu illete çok kaptırmamasını temenni ederim gerçekten ben farklı tepki beklerken ne oldu çok şükür
Bidaha o tepkiyi bulamiycaksin buna emin ol.bnde yasadim aynilarini ve firsati iyi degerlendiremedim cok buyuk gucen hasarlari verdim cevremdekilere 10 sene oldu hala daha tam tedavi edemedim ama bayagi toparladim cok igrenc durumlara duseceksin bak bidaha soyliyorum sakin hataya dusme foruma bile girme git sosyalles.ben detayli tavsiye yazdim sana onceki sayfalarda onlarada goz at.forumada bugun son girisin olsun bnce hersey gonlunce olsun allaha emanetsin