Son durumu paylaşmak sizlere de takdim etmek istedim. Aileme durumu anlattım, tabii ki tepkilerinde haklı olarak sen bunun üstesinden gelebilecek yaştasın. Kesinlikle yaşına uygun hareket edeceğine inanıyoruz dediler. Baktım düşündüm taşındım, ne de olsa çok şükür ailem, sağlığım ve işim yerinde. Dedim icraya verilecek borçlarımı en öncelikli kapatabilmem için, telefonumu satmak için fikir aldım. Kendileri de sen daha iyilerine layıksın dediler, telefonumu sattım. Borçları ödedim ve makbuzları getirdim. Hatta ucundan kalan bir miktar para ile annemin gönlünü kazanmak ve desteği adına bir gram altın aldım, dedim bu senin hakkındı. Makbuzları görünce, nasihat dolu bir sohbet sonucunda sıkı bir sarılma ve biz sana inanıyoruz sen her şeyin üstesinden geleceksin dediler ve konu kapandı. Allah'ıma çok şükür, gerçekten rahatladım. Siteler ile ilişiğimi kesmek adına da numaramı değiştirdim, her şeyden uzaklaşmak adına gerekli idi. Tavsiyelerde, önerilerde ve desteklerde bulunan herkese tekrardan teşekkür ederim. Ne olursa olsun aile gerçekten nimetmiş.