- 71,303
- 43,840
- 113
Hshahahhahs evet farkındayımAnladim TM bende gerçekten gıcık felan olsun sandım benim kimseye zararım yok çünkü kendi halimdeyim ☺🙏
Hshahahhahs evet farkındayımAnladim TM bende gerçekten gıcık felan olsun sandım benim kimseye zararım yok çünkü kendi halimdeyim ☺🙏
Varmı bizim agır ceza kagıdı ekocumHer gün tebligat dagitiyom adına tebligat olanların numarası olmaz sadece kargoda numaran olur
Daha bugün 100 tane tebligat dağıttım kanki evine gidersin evde yoksa haber kağıdı yapistirsin bu kadar zaten telefon numarası yok tebligatta goruyon millet ne sinemaya koşturup para bulmanın derdindeHelal dost olayi bilirkişi ağzından duymak bize güven verdi
mesajın ekran fotosunu atabilirmisinBana da geldi ceza 1 saat önce ilkten 18bin dediler sonra 5500 olarak kapatılır dediler yalnız ödemeyi 1 saat içinde yaparsanız bende naptın ettim parayı buldum ve ödedim
Seninkini bilmiyomda kendim dagitiyom benimde icram var awVarmı bizim agır ceza kagıdı ekocum
Kardeşim bana güven bidaha atarlarsa bas küfürü kapat yalan atiyorlarVarmis kağıt postane aramış aradım tekrar PTT olduğunu şöyle kağıt geldigini söyledi
canlandır adamlarıarkadaşlar bana da sabah boyle bi mesaj gelmiş sizce ne yapmalıyım
CEZA DOSYANIZ UZLAŞTIRMA EVRAKLARINIZLA HUKUK BÜROMUZA DEVREDİLMİŞTİR DOSYANIZIN SON GÜNÜDÜR MAĞDUR OLMAMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ .
CANSIZ HUKUK BUROSU 0212 990 0396
Ara bas küfürüİnanma bunlara banada sms atmışlar sitelere 2. Adımı yazmam aptallar onu bile eksik yazmış sms teEkli dosyayı görüntüle 278272
NASIL YANİcanlandır adamları
Postane aramazVarmis kağıt postane aramış aradım tekrar PTT olduğunu şöyle kağıt geldigini söyledi
cansız hukuk bürosu işte canlı lazımmışNASIL YANİ
Yalan söylüyor lar inanmaBilmiyorum avukat numarası var üstünde dedi onu söyledi bana bende avukatı aradım icrada gözükür mu baksam
Kardesim demisde sen ondan bayagi buyuksun.sanirim senin cocuklarin oldugunu bilmiyorAnladim TM bende gerçekten gıcık felan olsun sandım benim kimseye zararım yok çünkü kendi halimdeyim ☺🙏
Ya senem varya bian gercek sandim bnde inan cok uzulmustum neyseki dolandirici tayfaymis.sen yemezsin bu numaralari saniyordum.surekli aktif uyesin illaki bnzeri konulari gormussundur diye dusunuyorumMerhaba adıma ceza geldi 28 bin TL 6.asliye ceza mahkemesi bunun için ne yapmalıyım
Bilmem herhalde 🤔Kardesim demisde sen ondan bayagi buyuksun.sanirim senin cocuklarin oldugunu bilmiyor
Yalan birşeye neden ödeme yapayım3 binliraya anlasma yapip kapatiyorlar dost. Bir an önce ode lutfen