İstanbul'da değilim maalesef.
Ayrıca tabii tehlikelii iş oldugunu biliyorum, ona
rağmen soruyorsam demek ki sıkıntım büyük.
evi damı satıp aksamki real madrid baloncestoda campazzonun üçlüklerine oynamış ben gibi. Benim 500 liram gitti onun evi damısıkıntın ne kadar ona göre farklı çözüm önerileri söyleyelim
Tefeciye Sunacagın Neyın var ılk onu de heleYok ben Venezia Napoli maçı 173,5 üste verdim son parami
Ve arkadasin dedigi gibi teminat istiyolar ben motoru gostermistimTefeciye Sunacagın Neyın var ılk onu de hele
Ödemede nasıl dert olmayacak gelir yoksaGerçekten ciddiyim ama nasıl işliyor süreç? Gelir sorunum yok, ödemede dert olmaz ama nasıl işler bilmiyorum
biter kardeşim amcamın karısı tarafıda tefeci tertemiz tefecilik yapıyorlar 1 kuruş fazlasında gözü yok adamların. %32 faiz alıyorlar ödeme gelmezse sonu cinayetle bitiyor sadeceAllah kimseyi düşürmesin bankaya milyon olsun tefeciye olmasın nedenini sorarsan borcun hiç bitmez çünkü tefeciye
Bu işlerin duayeni gibi konuştun dost kitabın ortasından ortasından adam haklı bizim mahallede bı inme veriyir 3 senedir kurtulamadim al ver al ver adama bir araba parası verdik son 50 lira bircumuz var iki ayda kapatıp kurban kesecem inşallahSanal ortamda tefeci bulamazsın bu 1 , her tefeci herkese para vermez bu 2, hadi diyelim cok düşük bi ihtimal buldun üstüne herhangi bi tapulu mal yoksa1 tl bile vermez,
kurbanın bacağından birini de bana gönder basketlere para basmaktan et yemiyoruz et görünce gözlerim fal taşı gibi açılıyorBu işlerin duayeni gibi konuştun dost kitabın ortasından ortasından adam haklı bizim mahallede bı inme veriyir 3 senedir kurtulamadim al ver al ver adama bir araba parası verdik son 50 lira bircumuz var iki ayda kapatıp kurban kesecem inşallah
Canımızdan başka teminat istemezlerse olur valla 😆biter kardeşim amcamın karısı tarafıda tefeci tertemiz tefecilik yapıyorlar 1 kuruş fazlasında gözü yok adamların. %32 faiz alıyorlar sadece ödeme gelmezse sonu cinayetle bitiyor sadece
En saglikli aciklamayi sen yapmissin kardesim umarim konuyu acan arkadasa nufus eder yazdiklarinGelir sorunu olmayan birinin neden tefeciye ihtiyacı olsun bu sadece kaybettigin için aceleci davranıp borç alıp oynama psikolojisi kendim de çevrede daha önceden sorun yaşadığım için diyorum borcunu düzenli odeyebilen bir insan çevresinden borç alabilir tefeciye kadar düştüysen çevrendeki insanlarin güvenini kaybetmissin bu da demek oluyor ki tefeciden aldığını da ödeyemezsin