- 1,858
- 999
- 113
Ne dion lan sen dürzü adama tefeci önerisi verion lale ne tefecisi zaten batmissin diceginesen kimsin dallama ağzını yüzünü sallama adam tefeci sordu cevapladık hayırdır don alacak paran yok millete akıl veriyorsun kaybol
Ne dion lan sen dürzü adama tefeci önerisi verion lale ne tefecisi zaten batmissin diceginesen kimsin dallama ağzını yüzünü sallama adam tefeci sordu cevapladık hayırdır don alacak paran yok millete akıl veriyorsun kaybol
Dostum 100 bin borç alırsın 2 milyon olarak ödersin haberin olsunTefecilik yapan tanidigi olan var mı, fena battık da 😆
bak birader adam bir şey sordu cevabını verdim bu benim ile onun arasında her şeye karışma benden sana tavsiyeNe dion lan sen dürzü adama tefeci önerisi verion lale ne tefecisi zaten batmissin dicegine
Mesela nasıl anlatır mısın o tutarlarda gelir mevcut20-30 K arası ise düzenli maaşın varsa çözümler mevcut
Tabi sizinde dizi işleri bitti parasızlıkdan buraya düştünüz demi ömerbaba ne güzel insanlara öğüt veriyodun aq burda ne işin varTanıdığım tefeci var adanada eğer verdiği tarihde ödemezseb ibreti alem olsun diye meydanda çırılçıplak gezdirirler adamı
Ciddi misinTanıdığım tefeci var adanada eğer verdiği tarihde ödemezseb ibreti alem olsun diye meydanda çırılçıplak gezdirirler adamı
Hic bulasma ana parayi odemedigin surece taksit uzerindende borç devam ediyor arkadasim aldi donuna kadar faiz ödedi git kredi cek borc al bisey yap ama tefeciye bulaşma dostumTefecilik yapan tanidigi olan var mı, fena battık da 😆
HarikaTanıdığım tefeci var adanada eğer verdiği tarihde ödemezseb ibreti alem olsun diye meydanda çırılçıplak gezdirirler adamı
Kendinden Güçlü bir aileye kesinlikle vermezler tabi anca garibana falan güçleri yeterBundan 2 yıl önce çok dara düştüm . Tefeci arayışına girdim. Ozamanın parasıyla 100k istiyordum. Sağlam'da bir işim vardı.
Velhasıl istanbulun varoş semtlerinden birinde oturuyorum. Ailemde 60yıldır burada yaşıyor. 1 dayım var ayrıntıya girmiyim biraz t...lı.
Herneyse semtte tefeci buldum adamla senet karşılığı anlaştık. 3 ay sonra ödeyecem. ;Adam senette soyadımı gördü sen ..... ailesindenmisin dedi. Evet dedim
Ben sana para veremem. vermezsen ben senden nasıl geri alacağım diyip iptal etti Korktu bildiğin amk.
Sonuç olarak alamamıştım
Bazı arkadaşlar dayının soyadıyla seninki ne alaka diye sorabilir. Anne ile baba amcaçocukları
Benimde teyzemin sakalı vardı dayı diyordumBundan 2 yıl önce çok dara düştüm . Tefeci arayışına girdim. Ozamanın parasıyla 100k istiyordum. Sağlam'da bir işim vardı.
Velhasıl istanbulun varoş semtlerinden birinde oturuyorum. Ailemde 60yıldır burada yaşıyor. 1 dayım var ayrıntıya girmiyim biraz t...lı.
Herneyse semtte tefeci buldum adamla senet karşılığı anlaştık. 3 ay sonra ödeyecem. ;Adam senette soyadımı gördü sen ..... ailesindenmisin dedi. Evet dedim
Ben sana para veremem. vermezsen ben senden nasıl geri alacağım diyip iptal etti Korktu bildiğin amk.
Sonuç olarak alamamıştım
Bazı arkadaşlar dayının soyadıyla seninki ne alaka diye sorabilir. Anne ile baba amcaçocukları