- 32,008
- 15,766
- 113
Sergen e sen mi messimi diye sormuşlar ben demiş doğruLa yorumculuk yapmicakti karizmayi baya cizdirdi mal işte rahat rahat takiliyor sohbet havasinda ama herkes goruyor ak
Sergen e sen mi messimi diye sormuşlar ben demiş doğruLa yorumculuk yapmicakti karizmayi baya cizdirdi mal işte rahat rahat takiliyor sohbet havasinda ama herkes goruyor ak
Dost GS bu sene çok iyi ne yaparsan yap takım oturmuşTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
Puahhhahha la yok isteyen vardir niye istemesinler kime gittiyse basarili oldu türkiye icin ama seçici bu da iyi butce planlama falan istiyor trabzon olur misal bakYa geçen izledim önemli takımlardan teklif aldım diyor takımları bı sayıyor amedspor aq
Masuaku yı çöpe atar Nsakala ile feneri yenerdiPuahhhahha la yok isteyen vardir niye istemesinler kime gittiyse basarili oldu türkiye icin ama seçici bu da iyi butce planlama falan istiyor trabzon olur misal bak
Eksik ve yetersiz oralarHer mevkiye adam saymışsın dayı o zaman baştan yaratılma hikayesimi yoksa
Ya ne secicisi be kanka ya en son Antalya da değil miydi 🤣Puahhhahha la yok isteyen vardir niye istemesinler kime gittiyse basarili oldu türkiye icin ama seçici bu da iyi butce planlama falan istiyor trabzon olur misal bak
Kumar bagimlisi olmasaydi suan messiyi tokatlardi puhahahahSergen e sen mi messimi diye sormuşlar ben demiş doğru
Dayı sen bi el atsan bi sol bek alırsınEksik ve yetersiz oralar
Talisca asensio cherki lacazette alsin gorurum ozamn gsida bunlari alicak babayigit nerdeDost GS bu sene çok iyi ne yaparsan yap takım oturmuş
Aynen kanka devam etmek istemedi diye hatirliyom anadolu takimlari ister ak o kadarda degil ki bjkde de sonraki en guclu adayYa ne secicisi be kanka ya en son Antalya da değil miydi 🤣
Bize bu topcular lazim yanlarinada rafa cift forvet immobileyle a ikerlerTalisca asensio cherki lacazette alsin gorurum ozamn gsida bunlari alicak babayigit nerde
21 hafta beşiktaş her tarafa havlu atıcak ve o anda Sergen gelicek 21.hafta da Hoca olarak sahada olacak yaz bunu kenaraAynen kanka devam etmek istemedi diye hatirliyom anadolu takimlari ister ak o kadarda degil ki bjkde de sonraki en guclu aday
Başkanlarla anlaşamıyor bence dik başlı olduğu icinAynen kanka devam etmek istemedi diye hatirliyom anadolu takimlari ister ak o kadarda degil ki bjkde de sonraki en guclu aday
İşte sorun ordaTalisca asensio cherki lacazette alsin gorurum ozamn gsida bunlari alicak babayigit nerde
Burası 65-80m civarı dayıTalisca asensio cherki lacazette alsin gorurum ozamn gsida bunlari alicak babayigit nerde
Taliscayi fener alicak diğer 3 üne parası yetmez Beşiktaş'ın maliyetli topçularTalisca asensio cherki lacazette alsin gorurum ozamn gsida bunlari alicak babayigit nerde
Aynen oyle bak sene basinda daha gio gelmeden sen ve nuri projelerinizi sunun bize bizde secelim demisler bu kabul etmemis benjm yaptiklarim belli demis direkt hasan baskanaBaşkanlarla anlaşamıyor bence dik başlı olduğu icin
Yok bu hasan sene sonuna kadar tutar cioyu kesin avrupada havlu atmaz la sanmiyorum21 hafta beşiktaş her tarafa havlu atıcak ve o anda Sergen gelicek 21.hafta da Hoca olarak sahada olacak yaz bunu kenara
Bence uefada turlar takviyrlerle ceyrek yapar21 hafta beşiktaş her tarafa havlu atıcak ve o anda Sergen gelicek 21.hafta da Hoca olarak sahada olacak yaz bunu kenara
Sergenin futbol zekası ortada ama zekasının önüne geçen donemdeyiz o sanıyor ki yetenekli oyuncular başarı getirir. Şampiyon olduğu dönemde ruh yarattı yok saymam ama günümüzde taktik ve kondisyon herşeyden önce geliyorAynen kanka devam etmek istemedi diye hatirliyom anadolu takimlari ister ak o kadarda degil ki bjkde de sonraki en guclu aday