- 20,839
- 10,689
- 113
Seribasi miyiz dostDost 5 kişi çıkarır mısın takip eden drogbayi yazmana gerek yok listeye
Seribasi miyiz dostDost 5 kişi çıkarır mısın takip eden drogbayi yazmana gerek yok listeye
Bunlari alicak tek adam var ,gider alir gelirBurası 65-80m civarı dayı
Yok la asil hep soyledigi kondisyon ayrica sergen hakemlere meydan okuyarak hakkimizi savunarak bizi sampiyon yapti gs maci misal bizim donum noktasiydi ve tamamiyla hakem hatalariyla yenildikSergenin futbol zekası ortada ama zekasının önüne geçen donemdeyiz o sanıyor ki yetenekli oyuncular başarı getirir. Şampiyon olduğu dönemde ruh yarattı yok saymam ama günümüzde taktik ve kondisyon herşeyden önce geliyor
Gelmis dayi ruslar gitti ama gelmeden atma yatiyorSemerang 2,cey 23,5 alt
Sana çalışıyor Endonezya reisSemerang 2,cey 23,5 alt
Vardı dost bilgilerin afiyet olsunSeribasi miyiz dost
Roll devretiyor mu dayinin sistemde puahhahÖdüller gönderildi herkese afiyet olsun
Dayima tekrar teşekkür ederiz
Akilli oynayan adamin cebine bi bakmisin 2,3 bin var akilli oynican agaÖdüller gönderildi herkese afiyet olsun
Dayima tekrar teşekkür ederiz
Eyvallah dayımAkilli oynayan adamin cebine bi bakmisin 2,3 bin var akilli oynican aga
Bak dm yandi hemen pyhahahaRoll devretiyor mu dayinin sistemde puahhah
Dayi şans faktörü en önemlisi şans olursa akilli oynamak işe yariyor yoksa sksen bisey olmazAkilli oynayan adamin cebine bi bakmisin 2,3 bin var akilli oynican aga
Biz cebimizdeki 100 lirayi yukseltiriz dost sen merak etme puahhahahBak dm yandi hemen pyhahaha
Ahahahah mantıklı😀Rollerde 500 verdigimde 5 bin yap 500 cek yapicam a w nesine alo ole yapior 4500 bana enayimiyim ben
İbanim halı hazırda mevcut kankam pyhahahahBiz cebimizdeki 100 lirayi yukseltiriz dost sen merak etme puahhahah
Sildim butun ibanlari yeni bir sayfa actiknpuhahahahİbanim halı hazırda mevcut kankam pyhahahah