Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Önerisi ( Samsung a34 vs Redmi Note 12 Pro 5g )

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,246
594
113
Arkadaşlar evo red door bonusu sayesinde 30 bin aldım bu günde 10 11 bin çekim yaptım. Telefonum eski Huawei p8 lite 2018
Yeni bir telefon istiyorum bu 2 telefon arasında kaldım tavsiye veya başka önerisi olan varmı?

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
949
113
Arkadaşlar evo red door bonusu sayesinde 30 bin aldım bu günde 10 11 bin çekim yaptım. Telefonum eski Huawei p8 lite 2018
Yeni bir telefon istiyorum bu 2 telefon arasında kaldım tavsiye veya başka önerisi olan varmı?
Huawei alışmışsın şu an Huawei kullanıyorum

Huawei p40 lite mükemmel ama Google play yok app galery iş görüyor.

Şarjı uzun süre gidiyor.
Önerim

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,194
15,867
113
evo bonusu bitti bugün nasıl aldın bınusu

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Özellikleri kağıt üstünde aynı samsungun ekranı super amoled xiamonin amoled ve biraz daha parlak. Hangisi hoşuna giderse onu al 😄

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Evet hocam tamamen aynı nerdeyse bakalım sidmi mediamarkta gidip bakıcam
A34 daha yeni diye biliyorum bir de aksesuar olarak kılıf, ekran koruyucu vs seçeneği daha fazla. Ona bir adım daha yakınım. Git iyice bir kurcala bütün alarmları öttür sonra al 😁

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,246
594
113
A34 daha yeni diye biliyorum bir de aksesuar olarak kılıf, ekran koruyucu vs seçeneği daha fazla. Ona bir adım daha yakınım. Git iyice bir kurcala bütün alarmları öttür sonra al 😁
HAaha hocam ben çok korkuyorum alarm öter diye küçüklükten aşılamışlar aile bakarken bile içim gidiyo ötecek diye. Çok teşekkür ederim sana yardımın için

fthclk1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,294
874
113
note 12 pro güzel ama paran varsa samsung m51 al güzel telefon batarya 8000 mah

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
iPhone 15 pro kaçak 38k , 8 ay kullanıma açık sonrasında e sim veya server uzatma yapılabiliyor aylık yıllık veya uzun 5-10 yıllık uzatma oluyor süre 5-10 yıl olunca uzatma ücretinde bi 5-10 bin arasına çıkıyor ama cihaz güzel arkadaştan alıp almamakta kararsız kaldım 23 + 2 yıllık iPhone11 vereyim dedim zar zor kabul etti ama pek güvenmedim ya

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Bu arada samsung üst segment seç