- 2,192
- 383
- 83
Nisan 2 den beri değerlendirmede. kamu denetçiliği kurumu şikâyet formu doldurdum bugün. 3 banka için
Ben simdi sorguladimArkadaşlar Twitterda vakıfbankın sorgulama ekranından cok kişi red almış. Bende ziraatten cevap gelmeyince 2 hafta sonra vakıfa başvurmuştum. Benimde red oldu bugun. Kontrol edebilirsiniz.https://subesizbankacilik.vakifbank...KredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx
Herkeste Hatalı işlem yazıyor. Çok red var ama vakıfbanktan sadecehatalı işlem neden diyor ki şimdi dikkatimi çekti
ilk basvurdugum zaman telefon almak ıcın basvurmustum. telefon aldım bır sekılde daha sonra cok sagolsun bır arkadasım aldı. ıhtıyacım kalmamıstı kredıye ama salgın ısıde uzadı sımdı ıhtıyacım oldu calısmıyorumda. 30gunu gectı ne ses ne seda var kredıden. bugunde ıs gorusmesıne gıttım bayram sonrası ıse baslıyacagım sımdı hıc gerek kalmadı. ne ıcram var ne acıkta takıbım vs. vermezlersede vermesınler daha ama cok ıhtıyacı olanlara allah yardımcı olsun ev kırası verenlere gundelık calıanlara bu salgın yuzunden ısınden olanlara allah yardımcı olsun.. devletımız tamamen sınıfta kaldı bır kredıyı bıle halkına veremedı ıhtıyacı olmasa bu kadar kısı basvuru yaparmı gerı odemelı para bırde sankı hibe ediyorlarda 40gundur mıllet beklıyor kredıyı yazık vallahı.Herkeste Hatalı işlem yazıyor. Çok red var ama vakıfbanktan sadece
mesajı görünce bende baktım da bana da red vermiş vakıf ama ziraat değerlendirme de hala 1 nisandı başvuru tarihimArkadaşlar Twitterda vakıfbankın sorgulama ekranından cok kişi red almış. Bende ziraatten cevap gelmeyince 2 hafta sonra vakıfa başvurmuştum. Benimde red oldu bugun. Kontrol edebilirsiniz.https://subesizbankacilik.vakifbank...KredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx
ziraat bankası ısleme almıs o zaman senın kredını yanı kredın suanda ıslemde senınmesajı görünce bende baktım da bana da red vermiş vakıf ama ziraat değerlendirme de hala 1 nisandı başvuru tarihim
Kac kez denediysem hatali islem deyip dsgerlendirmede yaziyordu anlamadim bende.Ben simdi sorguladim
Degerlendirmede 02 Nisan Basvurusu. 3 banka 3 ü de degerlendirmede. Icra takibim var. Maasimdan kesilmektedir.
47 durumunda degisiklik var mı?ziraat bankası ısleme almıs o zaman senın kredını yanı kredın suanda ıslemde senın
inşallah öyledir hocam da bir nebze olsun rahatlarızziraat bankası ısleme almıs o zaman senın kredını yanı kredın suanda ıslemde senın
kesın dıye dusunme yınede buyuk ıhtımalle ziraatte ısleme alındı vakıftan red yıyenlerınkı benım tahmınımceVakıfbanktan red alanların, ziraat başvuru var mıydı? Varsa vakıftan önce mi yaptınız? Belki vakıftan red verdiler ziraatte onay kesinleştiği için ne yapalım umut edeceğiz daha
İnşallah öyledir yok ya zaten insanda iştah bırakmadılar 30 gün oldu benimde başvuralı her şeyden bir anlam cıkarır olduk paranın yarısı psikiyatriye gidecek zatenkesın dıye dusunme yınede buyuk ıhtımalle ziraatte ısleme alındı vakıftan red yıyenlerınkı benım tahmınımce