- 12,347
- 7,908
- 113
Bütün bildiğin sihirlerini kullan üstat Bu da gelirse umarim gelir diğer kupona kasa yaparsan artık takibine kalp dayanmaz 🤣o zaman da rahat olmaz bu. Her şey oluyor bunlarda. Futbol rahat gelir umarım da buna bakarız sadece
Bütün bildiğin sihirlerini kullan üstat Bu da gelirse umarim gelir diğer kupona kasa yaparsan artık takibine kalp dayanmaz 🤣o zaman da rahat olmaz bu. Her şey oluyor bunlarda. Futbol rahat gelir umarım da buna bakarız sadece
Bndede 4e dusmus aiscore şaşırıyor bazen maçı 1de başladı gösteriyordu gevseklerdk 2 daha, yeni başladı
Oda essegin hammina su kacirmak olur 😁Bütün bildiğin sihirlerini kullan üstat Bu da gelirse umarim gelir diğer kupona kasa yaparsan artık takibine kalp dayanmaz 🤣
başladı dk 5Futbol baslamadimi
Bol şans alalım takibeHerkese bol kazançlar..
89 u 9 kere kombin yapmak nerede tekten gitmek nerede çok koyardi bende olsaydı reisOda essegin hammina su kacirmak olur 😁
Çin atasözü ne demiş?
Kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin
Geçen oldu işte.son kupondu 2 maç zor olan maç geldi kalan maç portoriko basket takkm üst demiş 130k gelicek yattı derken 1 dk kala 3 sayı lazımdı olmadı 3 sayı hala benim bile aklımda89 u 9 kere kombin yapmak nerede tekten gitmek nerede çok koyardi bende olsaydı reis
Kanada imiş ben de ABD de arıyorum maçıbaşladı dk 5
Yani öyle yaparsa bir daha ben takip etmem daha. akıldan çıkmıyor sonra 🤣Geçen oldu işte.son kupondu 2 maç zor olan maç geldi kalan maç portoriko basket takkm üst demiş 130k gelicek yattı derken 1 dk kala 3 sayı lazımdı olmadı 3 sayı hala benim bile aklımda