Olur o ama bidaha boyle bisey olursa 19 falan paket oluruz94/95.5 barem 33-34 lazım bize bi tane
Cıkar bi per 40 atar bütün gercekliğin içinden geçer dostum. Spor bu ne olacagını bilemeyiz litvanya macında takip edeydin ona da kesşn yattı derdin mesela sen ama geldiDostum basketin kitabını biliyorum dusunki 20 attılar 39 içeri gittiler 70 civarı ortalama var karamssrlik değil gerçeklik bu
Aynen aynen maçı izleyen anlamıştır, porto riko hücümda inanılmaz saçma sapan oynuyor 10 metreden kaldırıp atıyorlar, pas atan yok. Hücüm kurgusu yok karşısı köy takımı bile değilYa Porto Riko kötü takım değil bu orospunun doğurduğu Bahreyn o kadar kötü ki Porto Riko ciddiye almıyor
Bu kadroyla 40 🤣 birde dişsiz bir rakibe birde yarın en önemli maçları var akne takmıyor adamlar izliyorum canlı yürüyerek gidiyorlarCıkar bi per 40 atar bütün gercekliğin içinden geçer dostum. Spor bu ne olacagını bilemeyiz litvanya macında takip edeydin ona da kesşn yattı derdin mesela sen ama geldi
12de3 3lukle oynuyorlar hala 3luk deniyor itlerAllahin belalari 6 tane 2lik denediler 11 tane 3luk
Dostum ben de biliyorum zor oldugunu ama sen burda destegini ver gelirse ne mutlu gelmezse saglık olsun diyip geçicez burdaki amacımız adama kötü sinerji vermek degil bunu anlatmaya calısıyorum.Bu kadroyla 40 🤣 birde dişsiz bir rakibe birde yarın en önemli maçları var akne takmıyor adamlar izliyorum canlı yürüyerek gidiyorlar
Benim sinerjimle olsa her kuponum gelirdi bizlik birşey yok ben sen oynamıyoruz sahada adamlar oynuyorDostum ben de biliyorum zor oldugunu ama sen burda destegini ver gelirse ne mutlu gelmezse saglık olsun diyip geçicez burdaki amacımız adama kötü sinerji vermek degil bunu anlatmaya calısıyorum.
Kanka Porto Riko ligide böyle çılgınca atıyorlar girerse bayram girmezse ayran12de3 3lukle oynuyorlar hala 3luk deniyor itler