- 7,826
- 3,303
- 113
Niye takip ediyosun o zaman dostum mac sonu skoruna bak yeterli senin içinBenim sinerjimle olsa her kuponum gelirdi bizlik birşey yok ben sen oynamıyoruz sahada adamlar oynuyor
Niye takip ediyosun o zaman dostum mac sonu skoruna bak yeterli senin içinBenim sinerjimle olsa her kuponum gelirdi bizlik birşey yok ben sen oynamıyoruz sahada adamlar oynuyor
Sanane 🤣Niye takip ediyosun o zaman dostum mac sonu skoruna bak yeterli senin için
Biliyorum ama onlar cok hizli oynuyorlar 70 cikan per oluyor isabet oranlari iyi suraya baksana rezillik akKanka Porto Riko ligide böyle çılgınca atıyorlar girerse bayram girmezse ayran
İyi su cevabınla kaale almamam gerektiğini gösterdin bana iyi forumlar 🙋♂️Sanane 🤣
Son 2 yil maclarina bakdim bahreyn bitek avusturalyadan 104 yemis bide isalyadan 114 baska cok yedigi mac yokyav abicim arkadan pas vermeyi falan bırak git turnike at yiyecem sizin artistliklerinizi artık anasını sevdiniz hücümların
Bahreyn yemiyor değil Porto Riko atmıyor şu an atamıyor da değil. Tamamen oynadıkları ciddiyet dışı basketboldan dolayıSon 2 yil maclarina bakdim bahreyn bitek avusturalyadan 104 yemis bide isalyadan 114 baska cok yedigi mac yok
Kanka sebep süre yiyorlardır ondan Asya liginde bunların görüşü Hindulara ötüyor 🤣Son 2 yil maclarina bakdim bahreyn bitek avusturalyadan 104 yemis bide isalyadan 114 baska cok yedigi mac yok