- 6,416
- 1,818
- 113
30 40 alırmkk gerien gelip bozuldu ya
Düzenlendi reis
Alırsa alır, yapılmasını gerekeni yaptım. 100 150K kasa olsa bozmazdım.30 40 alırmkk gerien gelip bozuldu ya
En temizini yaptın dost alsa bile çekilmezdi onun stres sıkıntısı inşallah yenilirAlırsa alır, yapılmasını gerekeni yaptım. 100 150K kasa olsa bozmazdım.
Tie-Break geldi abi saygısızlık anlama sakın hepinize saygım sonsuz 5-4te mental olarak düştü servisleri etkili birisi wonlayacağına inanıyorum
Dostum sen nerelisin kaç yaşındasın merak ediyorumTie-Break geldi abi saygısızlık anlama sakın hepinize saygım sonsuz 5-4te mental olarak düştü servisleri etkili birisi wonlayacağına inanıyorum
22 İstanbul abiDostum sen nerelisin kaç yaşındasın merak ediyorum
Anladım dostum bol şans22 İstanbul abi
Her yorumda abı diyorsun 13 14 sanıyorum22 İstanbul abi
yav maçın yayını yok bir şeyi yok. Boş boş konuşuyosun gelirse ben dedim demek için. At bir 50K canlı bakalım sete şenlensin ortalık.Tie-Break geldi abi saygısızlık anlama sakın hepinize saygım sonsuz 5-4te mental olarak düştü servisleri etkili birisi wonlayacağına inanıyorum
Saygıdan abiHer yorumda abı diyorsun 13 14 sanıyorum
İTF profilinde maçları detaylı inceleyebiliyorsun abi ace oranı yüksek birisidir kendisi daha önce maçını da izledim itflivestream’denyav maçın yayını yok bir şeyi yok. Boş boş konuşuyosun gelirse ben dedim demek için. At bir 50K canlı bakalım sete şenlensin ortalık.