Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin The Magician - Tek 11.1K

Kupon Miktarı
11100
Kupon Oranı
2.02

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,433
13,570
113
hadi yav biz bilmiyoduk.

https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Al buradan da detaylı statslere bakarsın

Millet kendisi 3 kuruş para atmaz maça burada alim herkes. Zaten yüzde 50 olasılık var ya alacak ya alamayacak salla kazan.
Dost kaçtır dikkat ediyorum kaybedince bu şekilde insanları çatıyorsun.
Forum ortamında kupon paylaşımı yapıyorsan saygı sınırını aşmayan olumlu veya olumsuz tüm fikirlere açık olmalısın bence.
Şans yanında olsun

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,981
3,952
113
Dost kaçtır dikkat ediyorum kaybedince bu şekilde insanları çatıyorsun.
Forum ortamında kupon paylaşımı yapıyorsan saygı sınırını aşmayan olumlu veya olumsuz tüm fikirlere açık olmalısın bence.
Şans yanında olsun
Ben kimseye çatmıyorum, boş boş yorum yapıyor, ben kaybettim diye daha kimseye bir şey demedim bu forumda aynı şekilde sen de tutarsızsın şu an. Para kaybetmek benim umrumda olan bir konu değil bunu anlamadıysan bu kadar zamanda benim anlatacağım bir şey yok zaten. Bol şans.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,733
1,773
113
aldı seti, sağlık olsun
En leş mentale geldin şuan çünkü bozduğunda oh kasada para kaldı noktasından anasını satim 18k zarar ettik noktasına geldin şimdi beyin seni uyaricak 2li kombin yap 4k ya min. 15 Al yoksa zarar toparlanmaz diyecek ve zorlama oran girecek işin içine tek maç tek maç git boşver geç olsun sadece yazmak istedim bolsans

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Ben kimseye çatmıyorum, boş boş yorum yapıyor, ben kaybettim diye daha kimseye bir şey demedim bu forumda aynı şekilde sen de tutarsızsın şu an. Para kaybetmek benim umrumda olan bir konu değil bunu anlamadıysan bu kadar zamanda benim anlatacağım bir şey yok zaten. Bol şans.
Abi olumsuz’da bir yorum yapmadım servisleri etkili tie-breakte alır dedim en kötü elimde olan bilgiyi paylaştım biraz da destek olmak için hani abi tiebreakte alır düşme diye yine söylüyorum kusur ettiysem üzgübüm

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,078
4,585
113
Abi olumsuz’da bir yorum yapmadım servisleri etkili tie-breakte alır dedim en kötü elimde olan bilgiyi paylaştım biraz da destek olmak için hani abi tiebreakte alır düşme diye yine söylüyorum kusur ettiysem üzgübüm
Yazmayayım diye çok tuttum kendimi. Sana saygı duymayana saygı duymayacaksın dost. Hala daha laf yetiştiriyorsun. Herkesin egosu kendine. Sen herkesi kendin gibi gördüğün sürece sıkıntı yaşarsın. Şansını dile geç. Kazansın kaybetsin.

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Yazmayayım diye çok tuttum kendimi. Sana saygı duymayana saygı duymayacaksın dost. Hala daha laf yetiştiriyorsun. Herkesin egosu kendine. Sen herkesi kendin gibi gördüğün sürece sıkıntı yaşarsın. Şansını dile geç. Kazansın kaybetsin.
Tamamdır abi eyvallah sağolasın

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,078
4,585
113
Sana da naçizane fikrimi belirtmek isterim. Adam orada yıpratıcı yada olumsuz tek bir düşünce belirtmemis. Kendince fikrini söylemiş. Duymak istemiyorsan daha nazik şekilde karşılık vererek dışarıdan yanlış anlaşılmaya engel olabilirsin. Mamostenin öyle anlaması normal çünkü bende dışarıdan öyle anlıyorum. Bol şans.