- 23,472
- 9,090
- 113
Helal dost ilmek ilmek işledin6. Adım da wonn ama korktuğum kadar varmış şansa Zar zor geldi
Helal dost ilmek ilmek işledin6. Adım da wonn ama korktuğum kadar varmış şansa Zar zor geldi
Osurtmadan çıkardım şükür 🤣Her bizin köyde buna osuruk böceği diyorlar
Tebrikler güzel para iyi degerlendirDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Ekli dosyayı görüntüle 548756
Tebrikler kardoDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Terbikler kralDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Tebrikler dost en iyisDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Tebrikler kralDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Temiz paraDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Allah hayırlı etsinDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Tebrik ederim durmak ta hayır vardirDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Tebrikler bol kazançlar dilerimDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Helal en iyisini yaptın.bu isler osuruga benzer zorlarsan sicarsin.sen sıçma evresine geçmeden osurmaktan vazgectinDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim