- 7,336
- 1,525
- 113
Kazancının devamı dilegiyle dost hayırlı olsin
Tebrikler dostum 50k güzel paraDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Ekli dosyayı görüntüle 548756
Dost 2k yi yazmamissin göz mü kirptin puhahabTebrikler dostum 50k güzel para
Oda sana dost caktrtma 😁Dost 2k yi yazmamissin göz mü kirptin puhahab
20 ye de sen göz kırptın heralDost 2k yi yazmamissin göz mü kirptin puhahab
2 k deil zaten bro 20 kusurle başladı 😁Dost 2k yi yazmamissin göz mü kirptin puhahab
50k para dost geç bile kaldın kasa atsan 500 bine gidecektik 430 zarar yazdık hatalı hareketlerin sebebiyleDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Nere dost daha kayısı yiyecezAdam bize iyi bir roll dersi verdi. Dağılabiliriz 🤣
3 ftnyi niye yine 1500 yapmiyon dost 3 ftn bulamadin mi20 ye de sen göz kırptın heral
Hayırlı olsun dostDostlar Herkesin Emeğine sağlık son tenis maçının bahsinin bir işaret olduğunu düşünüyorum durmak en iyisi çekim verdim
Sağol dostHayırlı olsun dost
Burda rollun kralını ben yaptım bro 100e katlayıp cekdim bide hiç aç gözlü davranmadim yoksa 200den fazla katlamistimAdam bize iyi bir roll dersi verdi. Dağılabiliriz 🤣
Neyse senin 500 le 500 k yaparız telafi ederiz 🤣50k para dost geç bile kaldın kasa atsan 500 bine gidecektik 430 zarar yazdık hatalı hareketlerin sebebiyle
Espriyi anlamadım ama ortama ayak güldüm3 ftnyi niye yine 1500 yapmiyon dost 3 ftn bulamadin mi