Bizim yatırımımız bile geçmedi dün geceden beri hesaba canlı yardımda kapaliBenim yatti arkdslar 2 saatte hesaba geçti
Kardeşim banada yollamıyolardı biraz baskı yapcaksın yollarlarBizim yatırımımız bile geçmedi dün geceden beri hesaba canlı yardımda kapali
Böyle dedi bana ben yardırmya başladım ilaç paramdı bilmem ne eczaneye gitmem gerekiyo dedim yolladılar sonra
Neye uygun degilmisBöyle dedi bana ben yardırmya başladım ilaç paramdı bilmem ne eczaneye gitmem gerekiyo dedim yolladılar sonra
Çevrim kurallarına değilmiş sözde ama uygundu gayet ss alıp kuponları attım yalvardım yakındım yolladı sonra parayıNeye uygun degilmis
Geçmiş olsun bu ara canlıya bağlanalim bir ne diyorSakin üye olmayın para yatırmayin bu siteye yalancı bir site yatırımıma bile el koydu işte kanitEkli dosyayı görüntüle 14556
Adamlara ne dedin bilmiyorum ,ama bak girdim chate senin için durumu izah ettim efendi efendi,şuanda seni chatte cem diye biri bekliyor yatırımını hesaba geçecekler.Arkadaş talep veriyoz reddediyor dekontu olmasa haklılar
Kardeş canlı destekten engelemislerAdamlara ne dedin bilmiyorum ,ama bak girdim chate senin için durumu izah ettim efendi efendi,şuanda seni chatte cem diye biri bekliyor yatırımını hesaba geçecekler.
Tamam kardeş bakalım sağol cozebilicekmiyiZKardeş canlı destekten engelemisler
Neyi zorluyorlar bu kadar anlamiyorumTamam kardeş bakalım sağol cozebilicekmiyiZ
Ne oldu girebildin mi?Tamam kardeş bakalım sağol cozebilicekmiyiZ
Girdim kardeşim sağol çok tskr ederimNe oldu girebildin mi?
Bilmiyom kardesNeyi zorluyorlar bu kadar anlamiyorum
Halediyim dönucem kardeşim sanaNeyi zorluyorlar bu kadar anlamiyorum
Kardesim senin yatrımın kabul edilmedimiHalediyim dönucem kardeşim sana