- 79
- 7
- 8
yer kaplama olsun boşluklar dolsunki yağmur yağınca ıslanmasın yer
Tmm kusura bakma kardesşu para muhabetlerini özelden yapsanız çünkü 7 sayfalık konun 5 sayfası 2 kişinin 25 tl bulma çalışmasını kapsıyor
Herkesin Kendi kişiliği diyonda adama , sabahtir para dilenen o degil sizsinizKardeş verse ne vermese ne cekmeyiz sıkıntı yok herkezin kendi parası kendi kişiliği kimseyi yadirgama bize dusmez
Bella senin şu resmini görünce midem bulanıyo şu avatarı değiştirHerkesin Kendi kişiliği diyonda adama , sabahtir para dilenen o degil sizsiniz
Giren çıkan mı var sanaBella senin şu resmini görünce midem bulanıyo şu avatarı değiştir
Senden çok gıcık alıyom keşke karşımda olsan hallaç pambuğuna çevirirdim seni zırtoGiren çıkan mı var sana
Sen anca başını alırsınSenden çok gıcık alıyom keşke karşımda olsan hallaç pambuğuna çevirirdim seni zırto
Özeline bak maçan yiyosa telefonunu bırak bak nabıyom seniSen anca başını alırsın
Napacan telefondan yumruk mu AtacanÖzeline bak maçan yiyosa telefonunu bırak bak nabıyom seni
Kardeş saat geldi musaitsen3 e kadar ayaktayim sikinti yok
mesela telını verdın onu felanmı dovcen hangı devırde ysıyon adres fılanda ıstedn mı yasın kac koc senınÖzeline bak maçan yiyosa telefonunu bırak bak nabıyom seni
Gonderdim zatenKardeş saat geldi musaitsen
Gider yapıyosa versin lafta bırakırsam adam değilim sende zıplama oradan beleşçilik yapma zırzopmesela telını verdın onu felanmı dovcen hangı devırde ysıyon adres fılanda ıstedn mı yasın kac koc senın
Rica eseeim ,Sende sagolEyw çok sağol çekim yapıyim aynı hesaba Aticam kardeş işin gücün rastgelsin
Uğraşma abiyleNapacan telefondan yumruk mu Atacan
Uğraşma abiyle
kısı konusmayı beceremedımı kufredermıs zırzopGider yapıyosa versin lafta bırakırsam adam değilim sende zıplama oradan beleşçilik yapma zırzop