- 79
- 7
- 8
Paparayla çekim yokmu
Var cekende varPaparayla çekim yokmu
Aynen bizde bekliyoz kardeşimArkadaşlar paparaya 2 tl gönderebilecek varmi çekim yapınca gönderecek deneme cevirdim
Cüneyt bütün papara çekimleri en geç 10dakkada sonuçlanicakmis 25tl atarsan kardeş atarım sana hemen geri papara noVar cekende var
İnş işini görür kardeşimCüneyt bütün papara çekimleri en geç 10dakkada sonuçlanicakmis 25tl atarsan kardeş atarım sana hemen geri papara no
1567717470
Napalim istiyoz ama kimse yardımcı olmuyor hayirlisiİnş işini görür kardeşim
Hayırlı olsun Cüneyt bütün ödemeler yatmisVar cekende var
Bana herkezinki yattı dediler papara ödemeleri ödendi dedilerKardeşim yatan bişey yok
Şimdi yatitiriyorum sen rahat ol kardesimEkli dosyayı görüntüle 14501
Kendi derdimize dusmusuz. Para alışverişi yasak burda başkanla bizi papaz etme
Kardeşim ne derdi olcakki 25 liranın trpine giryon yolamıyosan yollama ne ahkam kesşyon kendi derdime düşmüşüm muhabbeti yapıyon sanki silah zoruyla istyo adam alt üstü bir adamın işini görcen ne var burdaEkli dosyayı görüntüle 14501
Kendi derdimize dusmusuz. Para alışverişi yasak burda başkanla bizi papaz etme
Kardeş verse ne vermese ne cekmeyiz sıkıntı yok herkezin kendi parası kendi kişiliği kimseyi yadirgama bize dusmezKardeşim ne derdi olcakki 25 liranın trpine giryon yolamıyosan yollama ne ahkam kesşyon kendi derdime düşmüşüm muhabbeti yapıyon sanki silah zoruyla istyo adam alt üstü bir adamın işini görcen ne var burda
Pardon abi!Kardeşim ne derdi olcakki 25 liranın trpine giryon yolamıyosan yollama ne ahkam kesşyon kendi derdime düşmüşüm muhabbeti yapıyon sanki silah zoruyla istyo adam alt üstü bir adamın işini görcen ne var burda