- 15,256
- 7,578
- 113
Basketle aram iyi degil o kadarNba için tahminin varmı acaba ?
Basketle aram iyi degil o kadarNba için tahminin varmı acaba ?
Rolling başladı yoksun dostBir tek tahmin kaldi Banfield iy. 4,5 ust korner ile 1,5 gol ust onda da dk.13 3 korner var o da iyi gidiyor
Ne zaman basladi nerdeRolling başladı yoksun dost
2.5 ust oynayacagina 3.5 ust oyna hep takip ederim genelde ilk macta kac gol oluyorsa 2. Macta ayni rakamda gol olmuyor ya 2 gol olur ya da 4 ve ustu gol olur
Hocam tam brn yazacaktım bekliyorum yarının analizlerini 4 gözleSabah 8 de Vissel Kobe-Jubilo İwata macını kacırmayin evin en az 3 gol atari var ev kazanir ve 2.5 ust 3.5 ust degerlendirin benden demesi ev arti averajla ligi tamamlayacaktir
Dk. 90 itibariyle Vissel Kobe-Jubilo Iwata 4-1 handikapi gectik ev sahibi 3 fark atar dedik geldi diger mac Urawa-Gamba osaka 3,5 ust tahminimiz orada da dk. 90 2-3 bu da tuttuVissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şans
Bu tahminimiz gelmistir tam da yazdigimiz gibi 5-0 bitirdi gil yemeyecegini dusunuyorduk ve yemeden aldiBorussia Dortmund evet bugun gunlerden Borussia Dortmund günü bugun rakip tam dişine göre Fortuna Dusseldorf kac haftadir entersan goller yiyolar yenik duruma dusuyolar ama toparlandiklarini belli ettiler ve artik zirve yuruyusu adimlari basliyacak gecen hafta gelen galibiyet bu haftaki galibiyetle percinlesip bir seri baslatip bu seriyi surdurmek isteyeceklerdir bugunku tahminimiz Borussia Dortmund 5 golden asagi atar mi evet yanlis duymadiniz Borussia Dortmund bugun rakibine acimazsa 5 leyecektir ilk yaridan 3 fark gelebilir bugun icin gol yemelerini beklemiyorum yese de en fazla 1 gol yerler Borussia Dortmund kazanir ve 4,5 ust olura girebilirsiniz 3.35 orani var ilk yari 3 gol olurun 3.30 5,5 ust olurun orani 4.10 ama en saglami ilki ev kazanir ve 4,5 ust olur 3.35 oran mutlaka degerlendirin
Burda da mac sonucu 1 ve 4,5 ustunu onermistik ve 3.80 oran geldiİtalya ya da ugramadan olmaz Atalanta-Verona Atalanta da yavas yavas toparlanmaya basladi once evinde Dinamo Zagreb sonra deplasmanda Brescia galibiyeti ve simdi rakip Verona Verona ya baktigimizda yavas yavas onlarda da dusus basliyor gibi gecen hafta evinde yorucu bir Roma maci gecirdiler cok yuksek tempo ile rakibi zorlamaya calistilar ama son dakika golu ile 1-3 yenildiler ve o yorgunluk bence bugun de devam edecektir bugun handikapli bir Atalanta galibiyeti bekliyorum Atalanta bugun patlayabilir 4-5 gol baremlerini bulabilir mac sonucu 1 ve 3,5 ust 2.40 oran mac sonucu 1 ve 4,5 ust 3.80 oran 5,5 ustun orani 4.50 degerlendirebilirsiniz
Burada Chelsea kazanamadi ama istatistiki bilgilerimiz yine yaniltmadi gollu bir mac oldu 3,5 ust baremi yine gecildiİngiltere deyiz Everton-Chelsea Bu sezon bol gollu maclarina tanik oldugumuz 2 takim ozellikle Everton da isler iyiden iyiye terse gidiyor en asagilara kadar geldiler boyle bir rakibi bu zamanda bulmusken Abraham li Chelsea bu rakibini affeder mi Chelsea nin deplasman karnesi bu sene goz attigimizda oynadiklari butun deplasman maclari 3,5 gol üstu bitti 1 tanesi haric o da Manchester City macı o da normal bu macta gollere yonelelim derim ben zaten ev hocasi ile yollarini ayirmisken Chelsea galibiyeti kacinilmaz olur mac sonucu Chelsea kazanir ve 2,5 gol üstü olur 2.55 oran mac sonucu Chelsea kazanir ve 3,5 ust olur 4.25 oran degerlendirebilirsiniz