- 6,416
- 2,549
- 113
Ozaman 0-4 skor diyorumBence Aldovisi maci vermez Colon yorgun
Ozaman 0-4 skor diyorumBence Aldovisi maci vermez Colon yorgun
Pen işi değiştirdiUste gidebilir ana goller deplasmandan gelir mac degisik bi hal aldi artik
Ya çok teşekkür ederim 2.5 üst oldu ilk yarıya basmıştım paranın hepsini kredi kartı batagından çıktım bir nevi çok sağolUste gidebilir ana goller deplasmandan gelir mac degisik bi hal aldi artik
Knk borcun varsa fazla yüklü oynama eğlence işi buYa çok teşekkür ederim 2.5 üst oldu ilk yarıya basmıştım paranın hepsini kredi kartı batagından çıktım bir nevi çok sağol
Estagfurullah sen saol bu mac iy 1.5 ust cok guveniyordum 2.5 ust oldu ustuneYa çok teşekkür ederim 2.5 üst oldu ilk yarıya basmıştım paranın hepsini kredi kartı batagından çıktım bir nevi çok sağol
3 5 oldu hıcamEstagfurullah sen saol bu mac iy 1.5 ust cok guveniyordum 2.5 ust oldu ustune
Ne demek sen saol ne zahmetiEyvallah kardeşim zahmet verdik sana da.
Nesineden oynayacam.
Yanına 2 maçta ben koyayım
Vallaha gözü karartmıştım iyiki geldi iyi oldu varmı başka önerebileceğincKnk borcun varsa fazla yüklü oynama eğlence işi bu
Ya ah be en guvendigim macti3 5 oldu hıcam
2 2 olmuş daha da bulaşmayın bence max 1 gol daha olur brezilya şikeEstagfurullah sen saol bu mac iy 1.5 ust cok guveniyordum 2.5 ust oldu ustune
2-2 oldu birazdan başlıyorum Rollinge@Shellac 2-1 oldu 1 gol daha cikabilir ama girme ilk yari simdi Aldovisi deplasmanin golune girebilrsin
Kardeşim yanına 2 tane daha üstlük maç koyup oynadım.Vissel Koba handikapli 1 ve ust degerlendir ev sahibinin averaji -1 onu artiya cekip sezonu oyle kapatmak ister 3 fark atabilir minimum varsa ev sabi 3 ve uzeri gol atara da girebilirsin rakip zaten dustu bi amaci yok gollu bir mac olur bi de urawa gamba osaka maci 3.5 ust olabilir degerlendirebilirsin bu 2 maci hangisine daha cok guveniyorsun dersen ilk maca bol şans
2. Yarıya ne alalım bu maça girelimmi daha ?Ya ah be en guvendigim macti
Kardeşim valla belki kafayı yemiş dersin ama arjantin maçında 4 5 gol olacağını düşünüyorum ama fazla yüklü girme yinede kafana yatarsa oyna ben 2.5 bekliyorumVallaha gözü karartmıştım iyiki geldi iyi oldu varmı başka önerebileceğinc
Hocam ben senin maçlara oynayınca sende kaybediyon geçen 4 tane verdin gittim tek kaybedeni buldumAldovisi deplasman 1.5 uste girebilirsiniz
2.5 üste 54 tl küsür var onu atayım bekleyelim ozamanKardeşim valla belki kafayı yemiş dersin ama arjantin maçında 4 5 gol olacağını düşünüyorum ama fazla yüklü girme yinede kafana yatarsa oyna ben 2.5 bekliyorum