- 47,002
- 51,213
- 113
10 TL paparaya 10,bonus veren yer, var, mı
Yarin buna 100 basabilirimBarcelona 3,5 üst
Lille KG var
Leipzig 2,5 üst
Hocam buna güven nedrSaat 23:00 Uruguay ligi son hafta play offlar öncesi Rampla Juniors vs Centro Atletico Fenix ligde son 2 sırayı paylaşan 2 takım hiç bi amaçları yok ev seyircisi önünde galibiyetle veda etmek ister deplasman da son haftaki galibiyetini ligi maç kaybetmeden kapatmak ister karşılıklı goller izleriz bu maçta da en az 4 gol izleriz
güveniyorum güvenmesem söylemezdimHocam buna güven nedr
evo güveniyorsa kesin geldi bil çekinme 100 200 at geçgüveniyorum güvenmesem söylemezdim
sanki erdem i görür gibiyimevo güveniyorsa kesin geldi bil çekinme 100 200 at geç
Bu tahminimiz gelmiştir.Saat 22:00 Bolivya ligi Cluıb Destroyers evinde Bolivar ı ağırlıyoröyle bir maç ki bir tarafta ligin en fazla gol yiyen takımı ev sahibi bir tarafta ligin en çok gol atan takımı deplasman karşılıklı goller çıkar ve Bolivar farka koşabilir en az 4 gol izleriz bu maçta
Bu tahminimiz gelmiştir 3.85 gibi oranı vardı ilk yarı deplasmanSaat 23:15 İngiltere Premier Lig Arsenal-Brighton Arsenal de işler iyi gitmiyor Brighton için de işler pek iç açıcı değil Arsenal için dün verilen .55 oran 1.42 bantlarına kadar düşmüş bu yüksek oran ve çokkişininArsenal e güvenmesi korkutucu bu 3 puana giden yol baya çileli olacak gibi benden size bir bomba tavsiyesi ilk yarı 2 değerlendirebilirsiniz aynı zamanda kg var olur bu maç
bu tahminimiz de gelmek üzere ilk yarı 2-0 bittiSaat 23:00 Uruguay ligi son hafta play offlar öncesi Rampla Juniors vs Centro Atletico Fenix ligde son 2 sırayı paylaşan 2 takım hiç bi amaçları yok ev seyircisi önünde galibiyetle veda etmek ister deplasman da son haftaki galibiyetini ligi maç kaybetmeden kapatmak ister karşılıklı goller izleriz bu maçta da en az 4 gol izleriz
2 1 oldu hocam diğerleri iyi grldi inşallah oynamısındırbu tahminimiz de gelmek üzere ilk yarı 2-0 bitti
yok oynamadım yine ben kazanmak için değil kazandırmak için gelmişim buraya belli oldu2 1 oldu hocam diğerleri iyi grldi inşallah oynamısındır
sen oynadın mı2 1 oldu hocam diğerleri iyi grldi inşallah oynamısındır
inan 4,5 üste bile gidebilir 3-2 olabilir birazdan2 1 oldu hocam diğerleri iyi grldi inşallah oynamısındır
Hocam oynadım suanda iadeli aldım ben 3 üst aldım iade garanti inşallah 1 gol olur oynadıgım sitede Bolivya ligi yoktu yoksa onuda yanına alacakımsen oynadın mı