- 103,184
- 154,295
- 113
@evolaydis geceye güzel maçların var mı dost
Indipendiente-Banfield iy. 4,5 ust korner ve gol 1,5 ust kombin rollinge mi basliyoruz@evolaydis geceye güzel maçların var mı dost
Hakkaten yazik olmusYazık ettiler
eğer olursa neden olmasınIndipendiente-Banfield iy. 4,5 ust korner ve gol 1,5 ust kombin rollinge mi basliyoruz
Kardeş japonya liginin son haftasıIndipendiente-Banfield iy. 4,5 ust korner ve gol 1,5 ust kombin rollinge mi basliyoruz
Atletico Mineiro Atletico Nacional u20 lerin maci var mi canlida sende varsa bu mac iy 1.5 ust gol olur basladi simdieğer olursa neden olmasın
aynı maça İY 4,5 üst korner diyorsun ve İY 1,5 ÜST gol diyorsun öylemi dostIndipendiente-Banfield iy. 4,5 ust korner ve gol 1,5 ust kombin rollinge mi basliyoruz
ulan gol oldu oynuyamadanAtletico Mineiro Atletico Nacional u20 lerin maci var mi canlida sende varsa bu mac iy 1.5 ust gol olur basladi simdi
Aynen ortiaynı maça İY 4,5 üst korner diyorsun ve İY 1,5 ÜST gol diyorsun öylemi dost
Oldu mu hadi ya tuhulan gol oldu oynuyamadan
Devam et iy 2,5 ust gir gollu gecek bu macOldu mu hadi ya tuh
neyse başlıyalım İY 1,5 Üst gelirse rolling başlarOldu mu hadi ya tuh
1-1 oldu oynamadim demeDevam et iy 2,5 ust gir gollu gecek bu mac
oynadım İY 2,5 ÜST olur mu1-1 oldu oynamadim deme
Gol diye bagiramadim bile hemen geldineyse başlıyalım İY 1,5 Üst gelirse rolling başlar
Olacak keske 2.5 ust alsaydin neyse devam et korner var mi bunda iyoynadım İY 2,5 ÜST olur mu
Seni takip ediyorum kasamda 250 tl var bana banko maç verirmisin hemen basayım ?Gol diye bagiramadim bile hemen geldi
korner yok 2,5 ÜST oynandı hadi bakalım bol şans bizeOlacak keske 2.5 ust alsaydin neyse devam et korner var mi bunda iy
Arjantin maçına 2.5 üst girneyse başlıyalım İY 1,5 Üst gelirse rolling başlar