- 13,380
- 5,981
- 113
nesineden oynanmaz sadece tjk ebayiden oynanır yada ganyan bayiye gitcenReis kuponu paylaş oynayalım nesiden falan
nesineden oynanmaz sadece tjk ebayiden oynanır yada ganyan bayiye gitcenReis kuponu paylaş oynayalım nesiden falan
Yapma yaaa üstadnesineden oynanmaz sadece tjk ebayiden oynanır yada ganyan bayiye gitcen
üye ol 2dkda ebayiyeYapma yaaa üstad
Tmm reis bi degerlendirme yapayimda 15..30 da altili.. arti reis nesineden oynayamazsin tjk.org dan oynaman lazimReis kuponu paylaş oynayalım nesiden falan
Nesinede bunlar varnesineden oynanmaz sadece tjk ebayiden oynanır yada ganyan bayiye gitcen
üye ol 2dkda ebayiye
Hemen üye oluyorumTmm reis bi degerlendirme yapayimda 15..30 da altili.. arti reis nesineden oynayamazsin tjk.org dan oynaman lazim
oynanmıyor sadece bülten vardırNesinede bunlar var
kanka umarım 4 numara gelirde kulaklarımızı çınlatmazsınBenimde 6.li dostlar //
benim Mr OZZY gelmiş ilk ayakBenimde 6.li dostlar //
MR OZZY 1COOL SEASON / MR OZZY
KING AREL / BUKALEMUN
İBRİŞİM HANIM
MAVİ DENİZ / CANIM ÇITIR
DRAGON WINGS / WASSERFALL
GALİÇYA / TUNCASOYLU
buyur hocam benim tuttuğum atlar bolşanS5
Hahahh ben bilmem walla 😀 😀kanka umarım 4 numara gelirde kulaklarımızı çınlatmazsın
rahat gol o ata ganyan alıp yüklü sıralı ikili oynayacağımHahahh ben bilmem walla 😀 😀
Sikinti yok reis rahatina bak sen gelmez aqrahat gol o ata ganyan alıp yüklü sıralı ikili oynayacağım
Haci bursa burasi belli olmaz bakmissin birazdan 2 20 ganyan para yapar altili..tevzi yüksek ya favorileri getiriyorlar başka zaman olsa kesin şu 2. ayak patlardı %100 eminim ama işte tjknın oyunu