- 13,380
- 5,981
- 113
bende İBRİŞİM HANIM tekti hocam sonradan korktum at ekledimdostum 4 numarayı nasıl kullandı gördünmü 500 misli dörtlüm gitti namussuz itten
bende İBRİŞİM HANIM tekti hocam sonradan korktum at ekledimdostum 4 numarayı nasıl kullandı gördünmü 500 misli dörtlüm gitti namussuz itten
Cok geride bekletti zaten gelmeyeceğini belli ettidostum 4 numarayı nasıl kullandı gördünmü 500 misli dörtlüm gitti namussuz itten
dostum ben oraya 1.3.4 yazmıstım tabelayı 2 1.05 diye tek atmamak için yıktım orayı mecbur 4 ü attım yoksa bende biliyorum 1.05 atı tek atmayı sevmiyorum ben sürdirek at tek atmayı 20 seneden fazladır oynuyorum tek atmam asla 1.05 çok büyük paralarım gitti 1.05 yüzünden 500 k param gitti ankradabende İBRİŞİM HANIM tekti hocam sonradan korktum at ekledim
TURBO koşardı onuda mı tek atmadın hocam hiç o at koşunca ganyan bayide herkes altılı oynamıyor 5li gibi oynuyordu o koştuğu zamanlar en son kafkaslı geçtidostum ben oraya 1.3.4 yazmıstım tabelayı 2 1.05 diye tek atmamak için yıktım orayı mecbur 4 ü attım yoksa bende biliyorum 1.05 atı tek atmayı sevmiyorum ben sürdirek at tek atmayı 20 seneden fazladır oynuyorum tek atmam asla 1.05 çok büyük paralarım gitti 1.05 yüzünden 500 k param gitti ankrada
Hadi bakalim sabahtan etiketle bizde göz atalım duyulmasin diyorsan dm den yaz 😀😀
yemin ederim tek atmadım turbo koştuğu günler altılı oynamazdım para vermiyordu ama ankarada alper kaana geçildiği koşuda alper kaanın yarım kan olduğunu ta 1ci yarışından beri izmirde bas bas bağırıyorlardı ordan bildiğim için alper kaanı tek attım turboyu geçti o gün 53 bin aldım ankarada çok iyi hatırlıyorum hipodrom karıştı felanTURBO koşardı onuda mı tek atmadın hocam hiç o at koşunca ganyan bayide herkes altılı oynamıyor 5li gibi oynuyordu o koştuğu zamanlar en son kafkaslı geçti
Bende 1.05 lik cok kolay tek atmam haci 1.05 lik mqc gelmiyor ki at gelsin görmedin mi gazide turkiyenin teki Karataşla gelmedi haci he her daimdede değil tabiki para bulmak istersen favoriyi yikacaksin haci..TURBO koşardı onuda mı tek atmadın hocam hiç o at koşunca ganyan bayide herkes altılı oynamıyor 5li gibi oynuyordu o koştuğu zamanlar en son kafkaslı geçti
valla ilk yarışıda dahil hep tek attım en son kafkaslıyla koştuğu yarışta ikisinide yazdım kupona nedeni ilk kez mesafe uzattılar o yarışta mesafe uzayınca yanına at yazmıştımyemin ederim tek atmadım turbo koştuğu günler altılı oynamazdım para vermiyordu ama ankarada alper kaana geçildiği koşuda alper kaanın yarım kan olduğunu ta 1ci yarışından beri izmirde bas bas bağırıyorlardı ordan bildiğim için alper kaanı tek attım turboyu geçti o gün 53 bin aldım ankarada çok iyi hatırlıyorum hipodrom karıştı felan
2 keremi ne geçildi zaten ona hatta o at kaflasliyida turboyuda gecti atlar yarisi biraktiyemin ederim tek atmadım turbo koştuğu günler altılı oynamazdım para vermiyordu ama ankarada alper kaana geçildiği koşuda alper kaanın yarım kan olduğunu ta 1ci yarışından beri izmirde bas bas bağırıyorlardı ordan bildiğim için alper kaanı tek attım turboyu geçti o gün 53 bin aldım ankarada çok iyi hatırlıyorum hipodrom karıştı felan
bende favoriyi yıkmayı severimde olmuyor işte her zaman yıkılmıyor ben şu duruma ayar oluyorum o kadar sürpriz atı bul sonra tek ayaktan gitsin o atta türkiyenin teki bende buna ayar oluyorum bütün sürprizleri bil git favori attan yat gitsin 20k 30k para yani başıma geldi ordan biliyorum benim babam iyi yarışçı zaten ondan öğrendim bu oyunu onun lafı var favoriyi yıkıcaksan favoriyide yaz öyle yık der ben hep tersini yaptım çok kaybettim öyle favoridenBende 1.05 lik cok kolay tek atmam haci 1.05 lik mqc gelmiyor ki at gelsin görmedin mi gazide turkiyenin teki Karataşla gelmedi haci he her daimdede değil tabiki para bulmak istersen favoriyi yikacaksin haci..
Reis hep atlara göre oynama birazda jokeyler yön weriyor yarışa karatasin nekani istanbuldu eskiden en kral ati ankarada getiremiyordu daha cok örnekleri warda neyse uzar gider şans isleri bunlar ama ezberede oynamayacaksin.. örnek Kaneko da cok kaliteli at değildi gazi 2. Oldu ama ben sewrim arada klas birincilikler yapıyordu simdi yavruları cok iyileri war..valla ilk yarışıda dahil hep tek attım en son kafkaslıyla koştuğu yarışta ikisinidbide ilk kez mesafe uzattılar o yarışta mesafe uzayınca yanına at yazmıştım
dost yarınki tekleri at banada be kupon yapalım güzel bişe2001 senesinde bir altılı buldum 176 bin lira 2 ortak bulduk kuponu ben yaptım muratcan koşuyordu bilenbiler bilir ankara kumunda inanılmaz bir attı veloyu felan kenter geçmişliği vardır ankarada o zaman daire fiyatı 10 bin felandı siz düşünün hepsi patlamıştı tevziyi 2 kişi bilmişti zaten biriside ankaradan bir kadındı 4 daira almıştı peder parayı çekle almıştık hipodromdan ne günlerdi be
Buda tam essekci cikti yaw 😀😀 nerdeydin sen yaw2001 senesinde bir altılı buldum 176 bin lira 2 ortak bulduk kuponu ben yaptım muratcan koşuyordu bilenbiler bilir ankara kumunda inanılmaz bir attı veloyu felan kenter geçmişliği vardır ankarada o zaman daire fiyatı 10 bin felandı siz düşünün hepsi patlamıştı tevziyi 2 kişi bilmişti zaten biriside ankaradan bir kadındı 4 daira almıştı peder parayı çekle almıştık hipodromdan ne günlerdi be
tekirdağ çorluda ganyan bayim vardı benim abimle ortak ganyanı bile batırdık amk hastalık buBuda tam essekci cikti yaw 😀😀 nerdeydin sen yaw