- 8,775
- 3,035
- 113
valla mallıktan kaybettiler şu şanslar başkasına gelse aldıydı maçıOndan önce pota altında 1 fark varken salak topu kaçırdı. Elinden
valla mallıktan kaybettiler şu şanslar başkasına gelse aldıydı maçıOndan önce pota altında 1 fark varken salak topu kaçırdı. Elinden
Forumdayim etkinlik yapiyorum falan de ben öyle diyince hizlaniyor sitelrSordum yoğunluk var diyor payfix
Aynen kalite eksik zalgirstevalla mallıktan kaybettiler şu şanslar başkasına gelse aldıydı maçı
Bence takım adını malgiriz olarak değiştir.sin 4 5 tane maç bitirecek pozisyon geldi eline salakların panitokosda salak amk nerdeyse zalgirise yenilcekleridiAynen kalite eksik zalgirste
Onlar baya eksik sakat var normalde malgirs yenmeliydiBence takım adını malgiriz olarak değiştir.sin 4 5 tane maç bitirecek pozisyon geldi eline salakların panitokosda salak amk nerdeyse zalgirise yenilcekleridi
Sebebi neymisCekimi iptal ettiler
NedenCekimi iptal ettiler
Belliydi 2 saat bekletmelerindenCekimi iptal ettiler
Konuşuyoruz ben kendim yatırdım bonus aldım normalde almam ama çevrimiz denildi watsap temsilcisi var benim normalde VIP üye yaptılar ama şimdi slota 128 TL eksik çevrim var diyor bende diyorum hani cevrimsizdiSebebi neymis
Iyi bari bisey degilmis olsun yap bence kurtulKonuşuyoruz ben kendim yatırdım bonus aldım normalde almam ama çevrimiz denildi watsap temsilcisi var benim normalde VIP üye yaptılar ama şimdi slota 128 TL eksik çevrim var diyor bende diyorum hani cevrimsizdi
Tamam boşver 128 tl çevir bisey olmazKonuşuyoruz ben kendim yatırdım bonus aldım normalde almam ama çevrimiz denildi watsap temsilcisi var benim normalde VIP üye yaptılar ama şimdi slota 128 TL eksik çevrim var diyor bende diyorum hani cevrimsizdi
Knk konu 128 TL diyil yaptıkları öç çevrim yok diyip çevrim koymaları birde VIP olacak 2 saat bekletip birde iptal çakıyorlar amcıklar bari iptal edin 2 saat bekletmeyinTamam boşver 128 tl çevir bisey olmaz
dost konu içindekilere ver😀Ben yine cekim gelirse 10 kişiye 200 vercem 2 saat oldu göndermediler ama bekliyoruz
Haklisin kanka anında iptal etseler sorardın yani neyse vardır bi hayır diyelim ödesinler de önemli olan oKnk konu 128 TL diyil yaptıkları öç çevrim yok diyip çevrim koymaları birde VIP olacak 2 saat bekletip birde iptal çakıyorlar amcıklar bari iptal edin 2 saat bekletmeyin
128 tl bişey değil aslında tabi miktar yüksekseKnk konu 128 TL diyil yaptıkları öç çevrim yok diyip çevrim koymaları birde VIP olacak 2 saat bekletip birde iptal çakıyorlar amcıklar bari iptal edin 2 saat bekletmeyin
5 dk ya düşebilir cekjm haberin olsunBeyler her neyse ben yatıyorum çevirdim cekim verdim gece alarm kurarım bakarım gelmediyse geldiği zaman konu açarım cökerlersede hakkınızı helal edin
brazdan ödenirBeyler her neyse ben yatıyorum çevirdim cekim verdim gece alarm kurarım bakarım gelmediyse geldiği zaman konu açarım cökerlersede hakkınızı helal edin
n konu içinden 10 kişiye veririm cökerlese tekrar hakkınızı helal edin5 dk ya düşebilir cekjm haberin olsun