- 56,543
- 30,713
- 113
Bence atacagin kisileri belirle öyle yat tabi sen bilirsindeBeyler her neyse ben yatıyorum çevirdim cekim verdim gece alarm kurarım bakarım gelmediyse geldiği zaman konu açarım cökerlersede hakkınızı helal edin
Bence atacagin kisileri belirle öyle yat tabi sen bilirsindeBeyler her neyse ben yatıyorum çevirdim cekim verdim gece alarm kurarım bakarım gelmediyse geldiği zaman konu açarım cökerlersede hakkınızı helal edin
Ödenir şimdiBeyler her neyse ben yatıyorum çevirdim cekim verdim gece alarm kurarım bakarım gelmediyse geldiği zaman konu açarım cökerlersede hakkınızı helal edin
Kesene bereket olsunBaşkan dedim gibi 3 e alarm kuracak geldiyse zaten burda
n konu içinden 10 kişiye veririm cökerlese tekrar hakkınızı helal edin
Odemeyecek olsa inan 50 k cevrim isterdi temsilcide ulasmissa öder bence yinede bakalim tabiBaşkan dedim gibi 3 e alarm kuracak geldiyse zaten burda
n konu içinden 10 kişiye veririm cökerlese tekrar hakkınızı helal edin
10 kişi yok ki zaten 5 yada 6 kişi varız takip eden maciBurda sizde bağlanın diye birsey söylemeyecem foruma ayıp isterse biri kayıp olarak kapatsın ben cekim gelirse burdan 10 kişiye ulasırım
Kesene bereket dost konu kalsada sorun olmuyorBurda sizde bağlanın diye birsey söylemeyecem foruma ayıp isterse biri kayıp olarak kapatsın ben cekim gelirse burdan 10 kişiye ulasırım
Hayrını gör dostumPara geldi tam alarmı kuruyordum
HadiiiiiBildirim geldi
Hayırlı olsun dostum kazancın daim olsun dediğimiz gibi olduBildirim geldi
Başkan sana zahmet maç hakkında tek kelime etiysede bir liste çıkart ödeyelim parayı10 kişi yok ki zaten 5 yada 6 kişi varız takip eden maci
Dedik sana 5 dk oldu muPara geldi tam alarmı kuruyordum
Tamam kanka çıkarıyorum 2 dkdaBaşkan sana zahmet maç hakkında tek kelime etiysede bir liste çıkart ödeyelim parayı
Listeyi çıkar dost10 kişi yok ki zaten 5 yada 6 kişi varız takip eden maci
Sevjndim gercekten adinaPara geldi tam alarmı kuruyordum
hadi gözün aydınPara geldi tam alarmı kuruyordum