- 56,505
- 30,674
- 113
Kesene bereket daim olsun kazancin dostKnk bi sen payfix yazmadın diğerlerine attım
Kesene bereket daim olsun kazancin dostKnk bi sen payfix yazmadın diğerlerine attım
dost ben yazdıydımKnk bi sen payfix yazmadın diğerlerine attım
Olur dostBeyler yeni konu açalım yada burdan yürüyelim NBA girelim bide
Yeni konu açacaktım yine beceremedim her neyse hep beraber 6 oranlık NBA kuponu yapalım 2 bin basacam 12 binin 2 bini yine takip edenlere dağıtalımOlur dost
Tmmdir dost bakiyorumBeyler bekliyorum sizi hep beraber 6 oran çıkartalım yatacam
Dallas was iy 120.5 üstYeni konu açacaktım yine beceremedim her neyse hep beraber 6 oranlık NBA kuponu yapalım 2 bin basacam 12 binin 2 bini yine takip edenlere dağıtalım
dallas -5.5 ve boston üst ne diyorsunDallas was iy 120.5 üst
Dost milwaukee kazanır bu gece bence degerlendirebilirsin oranı güzelBeyler bekliyorum sizi hep beraber 6 oran çıkartalım yatacam
Minesota maci 223.5 üstBeyler bekliyorum sizi hep beraber 6 oran çıkartalım yatacam
Senden dalası aldım bro bekliyorum diğerlerini parayı aldılar başka yere kaçtılar hemenDallas -5.5 ve Boston maçı üst olur benim baktığım maçlar bunlar
dallas -5.5 gelir boston. üst hiç ümit vermio ztn kaç gündür alt oğlu alt yapıp duruo iy dandallas -5.5 ve boston üst ne diyorsun
Orani yuksek bence patlarDost milwaukee kazanır bu gece bence degerlendirebilirsin oranı güzel
o zaman dost atlanta maçı iy genel üst alSenden dalası aldım bro bekliyorum diğerlerini parayı aldılar başka yere kaçtılar hemen
@tolga1453Minesota maci 223.5 üst
Senide aldım son macDost milwaukee kazanır bu gece bence degerlendirebilirsin oranı güzel