- 31,888
- 13,783
- 113
Hayırlı işlerSöylemeden edemeyecem 7 bin daha koydum bj den
Hayırlı işlerSöylemeden edemeyecem 7 bin daha koydum bj den
Hayrını görSöylemeden edemeyecem 7 bin daha koydum bj den
Çok fazlada bekletmem istememBeyler bir admine ulaşmaya çalışıyorum çok güzel para koydum miktarı benim için az ama bügün bende bu kadar vurrum diye tahmin edmiyorudm yöneticiyle konuşmam laızm nasıl yapabiliriz bir kisye alabileceği en güzel ödülü vereceğim
Dostum adminler paparadan dağıtım yapıyor ama 50-100 mesajı olan kişiler alıyor sen belirle bence yinede sen bilirsinÇok fazlada bekletmem istemem
Kesene bereket olsun dostumBeyler dm den 5 kişiyle iletişime geçtim suana nakadar bu kadar yüksek veren birini etkinlik veya ödülde görmedim ama ben vercem dm gelen ler yazsın konuşalım
Tebrikelr dost daim olsunSöylemeden edemeyecem 7 bin daha koydum bj den
Kesene bereketBeyler dm den 5 kişiyle iletişime geçtim suana nakadar bu kadar yüksek veren birini etkinlik veya ödülde görmedim ama ben vercem dm gelen ler yazsın konuşalım
Geçmiş olsunZalgiris panikosu yenerse güzel bir miktar
hortladım
Gecen sefer 5 gün gelmem dedi gelmedi şimdi bakalim ne olacakhortladım
Günaydn casper
sözünde durur bence ama tolgacım şuan ruslarla takılıyormuş geceler bitmezmiş marialarGecen sefer 5 gün gelmem dedi gelmedi şimdi bakalim ne olacak
Onda şüphe yok dost aynen takilmacasözünde durur bence ama tolgacım şuan ruslarla takılıyormuş geceler bitmezmiş marialar
Parayi vurmussun diyorlar ekremabiGünaydn casper