- 19,626
- 7,727
- 113
Arkadaslar canliya baglanin tanımliyorlar hemen beklemenize gerek yok bana eklendi
form doldurdu mu pekı hata vermedı mıArkadaslar canliya baglanin tanımliyorlar hemen beklemenize gerek yok bana eklendi
yok kanka bende 24 saat bekledim hata veriyordu form yeni verdim talebiBonus talep ettim kaç dk ekleniyor biliyon mu
gece bağlandım ben manuel ekleme olmuyor dendiArkadaslar canliya baglanin tanımliyorlar hemen beklemenize gerek yok bana eklendi
dost bana dediysen eğer giriş günlüğe kaydedildi diyor giremiyorumşuan çalışıyor beyler bende almıştım böyle hata
Formu doldurdum hata vermedi sabah 8 de başvurdum eklenmeyince canliya baglandim eklendiform doldurdu mu pekı hata vermedı mı
Ben sabah 8 de doldurdum eklenmeyince canliya baglandim ekledi canlıgece bağlandım ben manuel ekleme olmuyor dendi
hocam canlı sırası 99dan hiç inmiyor nasıl bağlandınBen sabah 8 de doldurdum eklenmeyince canliya baglandim ekledi canlı
Daha önce yararlandınız diyor hesapta yok nasıl oluyor bu iştumbet eski yeni bütün üyelere 50 tl deneme bonusu yatırım çevrim şartı yok minumum oran 1.30 1000 yaparsan yatırımı olanlara 500 çek olmayana 250 çek
Şimdi girdim talep verdimYa kardeşim siz siteye nasıl giriyosunuz siteye bile girilmiyor ki ?
Bekle kardesim iniyor ben 10 dakikada baglandimhocam canlı sırası 99dan hiç inmiyor nasıl bağlandın
327 88 hepsi kapalı siteye nasıl giriyorsunuz link atarmisiniz arkadaş sabah takep vermiştim ama site yok birsuru tarayıcıdan denedimYa kardeşim siz siteye nasıl giriyosunuz siteye bile girilmiyor ki ?
Talep verdikten sonra ne kadar sürede geldiBekle kardesim iniyor ben 10 dakikada baglandim
Canliya baglanip aldim kardesim hemen ekledilerTalep verdikten sonra ne kadar sürede geldi
Vallaha şimdi sıra da 15 kişi kaldı onu bejliyom hayırlısıCanliya baglanip aldim kardesim hemen eklediler