- 1,526
- 880
- 113
Beyler ben çektim 250 sıkıntı yok slotta kazanmıştım canlı desteğe bağlandım 1 saat falan sürdü sonra bakiyemi düzelttiler çektim
Ortk canlı destek pert hep 99 diyrBakiye duzenlettin mi
15 dk bekle düşüyor sonra hızlı şekildeOrtk canlı destek pert hep 99 diyr
Aynen öyle oldu ortk15 dk bekle düşüyor sonra hızlı şekilde
İyilan çekmişssin şimdi gördümBeyler ben çektim 250 sıkıntı yok slotta kazanmıştım canlı desteğe bağlandım 1 saat falan sürdü sonra bakiyemi düzelttiler çektim
Bıdaha gelir@bayramyay1 ortk 1000 Di kasa 250 indirdiler çkm verdim 125tl gldi nasıl oluyor
Canlıya sor knka belki değiştirmislerdir kuralları@bayramyay1 ortk 1000 Di kasa 250 indirdiler çkm verdim 125tl gldi nasıl oluyor
Dünden beri hayla yatmadı banaKanka biliyorum ama canlı desteğe bir süre girmeyince otomotik telefon sayfayı yeniliyor
Sana bonus falan yok senin bonusu ben aldım ahahahaa hoşuma gidiyorsun boş adam naberseni gibi sitenin ................. ulan dün geceki formları boşunamı gönderdik oraya k adını yaz buraya yaz desteğe bağlan maymun edecekler sırada düşmüyor şekerim vereceğiniz bonusu dalga geçiyorlar. form doldurduk sırayla ekleyın ulan işte
Hangi slotta kazandınBeyler ben çektim 250 sıkıntı yok slotta kazanmıştım canlı desteğe bağlandım 1 saat falan sürdü sonra bakiyemi düzelttiler çektim
Site saglmmş 15 dk da gldiCanlıya sor knka belki değiştirmislerdir kuralları