- 25,594
- 23,584
- 113
Tum cimbomlulra james brown dan hediyeBenle Shell dostum doğuştan kartalız
Tum cimbomlulra james brown dan hediyeBenle Shell dostum doğuştan kartalız
Çıldıracam şimdiTum cimbomlulra james brown dan hediye
Bu sene fener olur 6. Hissim kuvetlidir bjk fb arasinda gecer siz simdiden kombine digiturk ne varsa iptal edinNot al şampiyon ts
5-0 inciltmeden yağsiz sabunsuzNot al şampiyon ts
Beş yemisiz bide dayım taştaş geçiyor yalansın dünya5-0 inciltmeden yağsiz sabunsuz
Ya rahat ol cidden ts, ts en son şampiyon olduğu sezon öncesi gene aynı şeyi yazmıştım gülmüştü herkes. Bu sene gene ts olur hissindeyimBu sene fener olur 6. Hissim kuvetlidir bjk fb arasinda gecer siz simdiden kombine digiturk ne varsa iptal edin
Olmaz diye bişey yok inşallahYa rahat ol cidden ts, ts en son şampiyon olduğu sezon öncesi gene aynı şeyi yazmıştım gülmüştü herkes. Bu sene gene ts olur hissindeyim
Hangi siteyi ya bende rafa atar demistimNeyse Silva gol attı 250 freebetimizi alalım
BigbroHangi siteyi ya bende rafa atar demistim
Sen gonuşma soner2 takımada bol şans 🤞
3-0 gibi bi skor var aklımda
Banko isteyenler üst atsın arkasına bile bakmasın gs kazanır kupayı alırız olimpiyat ta kuşların bize karşı galibiyeti yok iyi forumlar
MüneccimBu nelsson bir bok daha yiyecek başı kıçı ayrı oynuyor
karaktersiz zaten takım arkadaşının karısına sarkan adamdan medet umulur muG.vat icardi sahada bi bok yedimi esc wandayı düşünmekten topu düşünebildimi biliyodum takım geçn senenin kadrosundan ekstra bişey yok izlemedim bile hazırlık maçında bu sene 10 ları görürler.
boş konuşma sanatı icra etmişSen gonuşma soner
5 yemek nedir ya
direk İstifaBokanim maçtan sonra özür diledimi taraftardan 😂
Cesur Okan forvet aliyo bı de bakım ne planladı kurbağa 🐸 kafalıdirek İstifa