- 59,499
- 26,732
- 113
PuhahHhHBeş'iktaşimi kutlarim iyi oyundu
PuhahHhHBeş'iktaşimi kutlarim iyi oyundu
ahahhwhdjdHacıosmanoğlu
Bu teneke iskorpit 3 4 haftaya ağlar hakem diye izle senTakım ıyı olum yalanmı dıyek uza sen
Bak herkes rafayi konusuyor ama immobile damga vurur ligerafa silvaya bu sezon 56 gol 78 asist yazdım bile
komik çocuk pensilvanya bağlantısı da var ama o bile işe yaramadıNeyse bizim UEFA kupamız var
konya macında ben sana yapacagımı bılıyorum Suatım nediyor buBu teneke iskorpit 3 4 haftaya ağlar hakem diye izle sen
Savasim buyukeksi gitti la haberin yok muBu teneke iskorpit 3 4 haftaya ağlar hakem diye izle sen
Mario gomez - Q7 ikilisini geçerler büyük ihtimal zaten aga onlarBak herkes rafayi konusuyor ama immobile damga vurur lige
rafa en iyi sezonunda geldi immobile onun kadar etki yapamaz bak görBak herkes rafayi konusuyor ama immobile damga vurur lige
gs kongre üyesi olan dimi buSavasim buyukeksi gitti la haberin yok mu
Dost onu kabul etmem bak beş yedik hepsine eyvallah ama orda durmak lazım djdjdjdkomik çocuk pensilvanya bağlantısı da var ama o bile işe yaramadı
Neyse Silva gol attı 250 freebetimizi alalımgs kongre üyesi olan dimi bu
Uyma sen o tenekeye suvatım ağlarken görecem ben onuSavasim buyukeksi gitti la haberin yok mu
Bu galibiyetin önemi büyük ama transferden falan vazgecersek hicbisey yapamayiz colley masuaku bunlar ilk 11 oynamaz rashica yedek olurMario gomez - Q7 ikilisini geçerler büyük ihtimal zaten aga onlar
Profil fotonu van Bronckhorst yaparsan Bi Rolll cıkarDost onu kabul etmem bak beş yedik hepsine eyvallah ama orda durmak lazım djdjdjd