Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş Karşı Karşıya Gelecek

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
5555555555555555555555

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
6 bize ait kusura bakmayın bjk lılar :D

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
1,561
113
G.vat icardi sahada bi bok yedimi esc wandayı düşünmekten topu düşünebildimi biliyodum takım geçn senenin kadrosundan ekstra bişey yok izlemedim bile hazırlık maçında bu sene 10 ları görürler.

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,082
2,630
113
Immobilenin taşınmazıni boynuma dolayıp boğaz köprüsünü koşmak istiyorum

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
185
43
Demek ki neymiş adaletli maç yönetilince ve arkasında çeteler olmayınca cinconun boyaları dökülmüş....

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
1,171
113
FB olarak federasyonun başına gelmesini istediğim tek kişi. Geldi . .. kim gelirse gelsin takımını illaki destekler . Ama bu adam harbi adam o hakemlerden canı çok yandı hepsini maymun eder adam gibi yonettirir hak edende kazanır ... İllaki hata yapanlar olacak ama hata yapanida evinde TV karsiinda maç izlettirir bu net . Bjk kadrosu çok güzel olmuş FB ve TS kadrosu fa güzel bu sene lig çok fena ayrıca Avrupa'ya giden takımlardan da güzel sonuclar bekliyorum açıkçası

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
FB olarak federasyonun başına gelmesini istediğim tek kişi. Geldi . .. kim gelirse gelsin takımını illaki destekler . Ama bu adam harbi adam o hakemlerden canı çok yandı hepsini maymun eder adam gibi yonettirir hak edende kazanır ... İllaki hata yapanlar olacak ama hata yapanida evinde TV karsiinda maç izlettirir bu net . Bjk kadrosu çok güzel olmuş FB ve TS kadrosu fa güzel bu sene lig çok fena ayrıca Avrupa'ya giden takımlardan da güzel sonuclar bekliyorum açıkçası
inşallah hepsi gruplara kalır aramız bozuk kanım değil başarılar gs nin play off taki rakibi