- 8,775
- 3,838
- 113
Resmen ileriyi görmüşsün tarihe yazıldı kendisiBu nelsson bir bok daha yiyecek başı kıçı ayrı oynuyor
tipini sevdiğim gs li kongre üyesiBu .bne senden daha çok üzülüyor şuanEkli dosyayı görüntüle 588197
Gs 5 Atan konyaya Napar Reco Sen düşünElimize verdıler 🥺
Sen kibar soylemıssın Terimcim polonyalı dostumuz kıbardırTebrikler Beşiktaş, vura kıra hakkıyla aldı valla
Okumuş adamın hâli başka dost, bı de shellaca yakalanmayalim diye yazmadımSen kibar soylemıssın Terimcim polonyalı dostumuz kıbardır
zikardiiiKimse GS ekibine federasyonun değiştiğini söylemedimi .haberleri yokmuş gibi takıldılar da
Sen yaz ben 2 gun hava degısımı alırımOkumuş adamın hâli başka dost, bı de shellaca yakalanmayalim diye yazmadım
inşallah hepsi gruplara kalır aramız bozuk kanım değil başarılar gs nin play off taki rakibiFB olarak federasyonun başına gelmesini istediğim tek kişi. Geldi . .. kim gelirse gelsin takımını illaki destekler . Ama bu adam harbi adam o hakemlerden canı çok yandı hepsini maymun eder adam gibi yonettirir hak edende kazanır ... İllaki hata yapanlar olacak ama hata yapanida evinde TV karsiinda maç izlettirir bu net . Bjk kadrosu çok güzel olmuş FB ve TS kadrosu fa güzel bu sene lig çok fena ayrıca Avrupa'ya giden takımlardan da güzel sonuclar bekliyorum açıkçası