- 10,857
- 6,850
- 113
+
Geçmiş olsunİnanılır gibi değildi. Aileyi bir odaya toplayıp çökmesini bekledim daha şükür bir şey olmadı.
+‼1.YARDIM ÇAĞRISI‼
ADIYAMAN/GÖLBAŞI ÖZTEKİN APARTMANINDA AİLEM MAHSUR KALDI YAKIN OLANLAR ACİL YARDIM EDİN
⚠ YAYALIM ARKADAŞLAR LÜTFEN ⚠
‼ 2.YARDIM CAGİRİSİ ‼
Adana Yurt mahallesi 71477 sokak Zeray Apt 6.kat lütfen yardım edin
‼3.YARDIM ÇAĞRISI ‼
Memiş özdal mahallesi 320 nolu sokak veli sarıoğlu apartmanı no 11 daire 18 pazzrcık Kahramanmaraş
‼4.Yardım Cağrısı ‼
Kurdere mahallesi hursit caddesi Şahin apartmanı
Nurdağı gaziantep
2.kat
‼5.YARDIM ÇAĞRISI ‼
sarayken mahallesi yeni akkent royal sitesi b blok 10. kat antakya hatay çocuklarla göçük altındayım.
‼6.YARDIM ÇAĞRISI ‼
ADIYAMAN/GÖLBAŞI ÖZTEKİN APARTMANINDA AİLEM MAHSUR KALDI YAKIN OLANLAR ACİL YARDIM EDİN
‼7.YARDIM ÇAĞRISI ‼
: İki çocukla beraber dört kişiler
Odabaşı Mahallesi Has sokak Özkan Gold D Blok 6.kat 19 numara Antakya/Hatay
‼8.Yardım ÇAĞRISI ‼
Cumhuriyet mahallesi Adana Menderes caddesi Madanoğlu apartmanı no:09 kat:03 daire:14 31040
Hatay/Antakya
Şu an yardım bekliyolar lütfen yayın mesajı
Yakın olan varsa yardımda bulunsun lütfen
Dayı bizim burası bile öyle bir sallandı ki anlatamam. Memleket yerle bir olmuştur dedim. Maraşı hiç düşünemiyorum.Moralim alt ust oldu bu nedir allahim bu sogukta bu kadar insan coluk cocuk ne yapar.enkaz altindakileri hic dusunemiorum bile
Senin nerdeydiDayı bizim burası bile öyle bir sallandı ki anlatamam. Memleket yerle bir olmuştur dedim. Maraşı hiç düşünemiyorum.
Diyarbakır. Hemen 3 km ilerde 12 katlı bina kağıt gibi zemine yapışmış. Sağ kalmanın imkanı yok.Senin nerdeydi
Gemiyle, çanak antenle falan deprem olmaz... 99 depreminde de sallayana... Başı açık kadınlar çokmuş, Ecevit dinsizmiş, Gölcükte bir komutan Kur'an atmış denize.... Yok ABD yaptı, yok o yaptı... Binlerce yıldır oluyor bu, olucak.Bu kansız köpek ABD savaş gemileri 2 gün önce boğazdan geçti demirledi buyrun size deprem.
Aynısı 99 depreminde de oldu yaşamış görmüş birisi olarak diyorum.