- 59,504
- 26,738
- 113
Malatya ve maraşta artçılar ın ardı arkası kesilmiyor Hatayda ve diğerlerinde durdu gibi ama Orası zaten önceden kötü oldu
10.000 lerce artçı olacak diyor uzmanlarMalatya ve maraşta artçılar ın ardı arkası kesilmiyor Hatayda ve diğerlerinde durdu gibi ama Orası zaten önceden kötü oldu
Ewet çok ama yönlendirilen personelin çok az olduğunu düşünüyorum 15 bin civarı dedilerÇok büyük knk çok o yüzden yetmiyor insan sayısı 50 100 bina değilki binlerce 10 binlerce belki
Hmm bunu yeni ogrendim musait olunca arastirip gerrkli islemi yapicam.daha onceden bilgim olsa cokdan yapmisdimDostum Afada zaten gönüllü olarak gidipte başvuru yapabilirsin seni deprem veyahutta başka doğal afetlerde sıra sana geliyorsa arıyorlar Elazığ depreminde mesela beni çağırdılar otobüsle gitmiştik İzmir'den 300 kişi
kayseride hısımlar spor salonunda kalıyor şu havada akşam konuştuk ora tehlikede olmasa iyi destek çıkardıEwet çok ama yönlendirilen personelin çok az olduğunu düşünüyorum 15 bin civarı dediler
Tamam su konu organizesi yavaslatmis olabilir çevre illerde ağır hissettiği için yakından kurtarma ekipleri gidememistir
Maalesef afadda iyi reklam yapamıyor çevremdeki herkes ben üye olunca öğrendi maalesef belkide iyi reklamı yapılsa binlerce kişi kayıt olurHmm bunu yeni ogrendim musait olunca arastirip gerrkli islemi yapicam.daha onceden bilgim olsa cokdan yapmisdim
Aynn ağası ssdece depremde duyuyoruzMaalesef afadda iyi reklam yapamıyor çevremdeki herkes ben üye olunca öğrendi maalesef belkide iyi reklamı yapılsa binlerce kişi kayıt olur
Rize'de de sel felaketinde de AFAD büyük rol oynamıştı oraya da sıra gelemediği için gidemedik Allah bir daha hiçbir felaketi ülkemizde yaşatmasınAynn ağası ssdece depremde duyuyoruz
öğlen çıktılardı yola doğrudurIbb ekipleri hataya 440 kişiyle ulaşmak üzere diye haber var inşallah doğrudur Bi an önce Hatayda da başlasın çalışmalar
Abicim cok cok geçmiş olsun şu ülkenin her yere eli uzanipta yillardir kendi unsanimiza gelince neden bu kadar geri kaliyoruz anlamak mümkün değil deli olacam walla bassam gitsem hatay malatya maraa elimden ne gelir diye düşünüyorum gidip birsey yapamamak war boşa kalabalik etmek war ulasimi zorlastirmak war ne bilim aklım almiyor rabbim orda olanlara gurbette olan eşe dostlara sabir wersin zor zor kar kış kiyamer gibi zaten istanbulda bugün 1 dakka disarda durulmuyor tipiden simdi orlari düşünemiyorum para puldan ziyadee giyecek yakacak çadır ws gibi seyler ulasilmasi lazim..Vallahi kendi anam ve babam şuan 1 metrelik karın altında ve ağır fırtına koşullarında, kendi kurdukları çadırın altında geceyi atlatmaya çalışacaklar. Telefon şarjları da bitti, saatlerdir kafayı yiyorum. Yollar kapalı, kendi imkanlarımla özel kepçe kiralayarak yolları açtırmayı denedim ama yeterli gelmedi, açamadı yolu. Göçük altında kalan akrabalarım var, ama kol gücüyle yardım edilebilecek durumda değiller. Memlekete gidemiyorum, köprüler ,viyadük ve tüneller çökmüş durumda. Alternatif yollarda da devlet izin vermiyor. Biz ne günah işledik de böyle basiretsiz yöneticilerin altında ezim ezim ezildik ya rab. Allah sonumuzu hayretsin
Sanada gecmis olsun aydin kardes allah hepinizin yardimcisi olsunVallahi kendi anam ve babam şuan 1 metrelik karın altında ve ağır fırtına koşullarında, kendi kurdukları çadırın altında geceyi atlatmaya çalışacaklar. Telefon şarjları da bitti, saatlerdir kafayı yiyorum. Yollar kapalı, kendi imkanlarımla özel kepçe kiralayarak yolları açtırmayı denedim ama yeterli gelmedi, açamadı yolu. Göçük altında kalan akrabalarım var, ama kol gücüyle yardım edilebilecek durumda değiller. Memlekete gidemiyorum, köprüler ,viyadük ve tüneller çökmüş durumda. Alternatif yollarda da devlet izin vermiyor. Biz ne günah işledik de böyle basiretsiz yöneticilerin altında ezim ezim ezildik ya rab. Allah sonumuzu hayretsin
Ne diyecegimi bilemedim allahim sen yardim etVallahi kendi anam ve babam şuan 1 metrelik karın altında ve ağır fırtına koşullarında, kendi kurdukları çadırın altında geceyi atlatmaya çalışacaklar. Telefon şarjları da bitti, saatlerdir kafayı yiyorum. Yollar kapalı, kendi imkanlarımla özel kepçe kiralayarak yolları açtırmayı denedim ama yeterli gelmedi, açamadı yolu. Göçük altında kalan akrabalarım var, ama kol gücüyle yardım edilebilecek durumda değiller. Memlekete gidemiyorum, köprüler ,viyadük ve tüneller çökmüş durumda. Alternatif yollarda da devlet izin vermiyor. Biz ne günah işledik de böyle basiretsiz yöneticilerin altında ezim ezim ezildik ya rab. Allah sonumuzu hayretsin
Çok geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda haber alırsınVallahi kendi anam ve babam şuan 1 metrelik karın altında ve ağır fırtına koşullarında, kendi kurdukları çadırın altında geceyi atlatmaya çalışacaklar. Telefon şarjları da bitti, saatlerdir kafayı yiyorum. Yollar kapalı, kendi imkanlarımla özel kepçe kiralayarak yolları açtırmayı denedim ama yeterli gelmedi, açamadı yolu. Göçük altında kalan akrabalarım var, ama kol gücüyle yardım edilebilecek durumda değiller. Memlekete gidemiyorum, köprüler ,viyadük ve tüneller çökmüş durumda. Alternatif yollarda da devlet izin vermiyor. Biz ne günah işledik de böyle basiretsiz yöneticilerin altında ezim ezim ezildik ya rab. Allah sonumuzu hayretsin
Yangin olur sonduremeyiz deprem olur kaldiramayiz sel olur durduramayiz.. Allahimm Allahim sabir wer10 il var 10 il 1000 .2000 personrlle olcak is degil her yerden her ulkeden prof kurtarma ekibi gelmeli her ile binlerce ekip gitmeli zaten bi enkaz kurtarma saatler suruyo herkes donup olecek malesef .dayanamaz kimse cok uzgunum.bu saatten sonra gelselerde fayda etmez artik