- 1,458
- 610
- 113
bugün birileri kendi halkının enkaz altında ölümünü izliyor
yazık gerçekten yazık
yazık gerçekten yazık
Sende abartmissin kardes.yoldan gecen arabayi catiya firlatmak ne yahu 😁 japonyada 9lari gordum ben ama hic catiya firlayan araba gormedim hatta ziplayani bile gormedim sadede olduklari yerde sallaniyorlardiöncelikle abartma hocam istersen 600 700 km altında falan değil 8.9 şiddetinde olan 35 km altında 7.9 olan 24 km altında ki 10 km olanlar hatta daha yakından vuranlar bile oluyor 8.9 u buraya vur bırak binayı yoldan geçen arabayı çatıya fırlatır , senin söylediğin deprem araştırırsan okyanus merkezli depremler
Ahbap i o kurdu AFAD devletinAfadin kurucusu haluk levetmis bugun ogrendim ve sasirdim
Hmm ben yanlis anlamisim demek.nerden duydum ben onu belkide ahbapla karistirmisimdir.duzeltme icin tskrlerAhbap i o kurdu AFAD devletin
Gunaydi erhanim.sen ne diyosun la 7.7 siddetinde deprem olmus yolu yarmis.lavugun biride yolun fotosunu cekip yol yapdi diye malum kisiyi elestirmis boyle insanlarla ayni ulkede yasiyoruz ne yazikki.ulan yer yerinden 3 metre kayma olmus adam yol yarilmis diye hukumeti elestiriyor81 il olan Türkiye nin 10 şehri nin büyük hasar aldığı yerin 3 metreden fazla kaydığı bir deprem de hala aptal aptal konuşanlar var pes diyorum inanılır gibi değil
Günaydın abi tablo çok acı çok zor bize hiçbir şey yapamıyorsak dua etmek düşer aptal aptal eleştiri vakti değil şuan demek ki bunlar göçük altında son saatlerini yaşasa yine hükümete sallicak kaybedilen canların yanı sıra milyarlarca TL lik maddi hasar var adam hala 20 lira gondercem kime gitcek belli değil diyo al o 20 yi dür bük ann amna şokGunaydi erhanim.sen ne diyosun la 7.7 siddetinde deprem olmus yolu yarmis.lavugun biride yolun fotosunu cekip yol yapdi diye malum kisiyi elestirmis boyle insanlarla ayni ulkede yasiyoruz ne yazikki.ulan yer yerinden 3 metre kayma olmus adam yol yarilmis diye hukumeti elestiriyor
Abi bu Türkiye değil yeryüzünün gördüğü en büyük afetlerden 2 levha hareket i var çok büyük bir felaket içimiz yanıyor kan bağışı yapalım çok fazla yaralı varYikilan bina sayisi resmi olmayan rakamlara gore 11.700