- 14,936
- 5,123
- 113
AminAllah tüm dardakilerin yardımcısı olsun.
AminAllah tüm dardakilerin yardımcısı olsun.
Allah rahmet eylesin,Allah yardımcımız olsun,Allah beterinden korusun ve sabırlar versin.Arkadaslar 2 gundur elektrik yoktu telefonu sarj ettim az once simdi girdim.Ben osmaniyeliyim Her seyden once hava çok soguk surekli beşik gibi sallanıyoruz.evlerin hepsi berbat durumda kimse evine giremiyor.cadır filan dağıtılacak dediler ama henuz gelen bile olmadi.hava buz gibi gerceklesen iki buyuk deprem anı tüm insanların psikolojisi bozuldu zaten.artcı depremler oluyor surekli ama olmasada hala başımız dondugu icin sallaniyor deyip arada yerimizden fırlıyoruz.o iki depremde evlerin ayakta kalmasi mucizeydi cunku yürüyemedik bile düse kalka kendimizi dısarı zor attık.herkes aglıyor,cocuklar üsüyor ve çok korktukları icin agliyor.benim sadece babannem vefat etti .evi eski oldugu icin yıkıldı malesef.ama cogu aile komple yok oldu.durum bu berbat Allah kimsenin basina vermesin boyle bir olay.
Allah razi olsun ,siyasilerin hepsi alttan secim mesaji verip tayyip propagandasi yapiyor.somada toplanan paralari bile o insanlara dagitmadilar hala, ak parti secim propagandasinda kullaniyor tum yardim paralarini.bu isin siyaseti olmaz.buraya gelip reklam yapip,gölge etmesinler baska ihsan istemeZ.Allah rahmet eylesin,Allah yardımcımız olsun,Allah beterinden korusun ve sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabırlar versin çok üzüldümArkadaslar 2 gundur elektrik yoktu telefonu sarj ettim az once simdi girdim.Ben osmaniyeliyim Her seyden once hava çok soguk surekli beşik gibi sallanıyoruz.evlerin hepsi berbat durumda kimse evine giremiyor.cadır filan dağıtılacak dediler ama henuz gelen bile olmadi.hava buz gibi.gerceklesen iki buyuk deprem anındaki korkudan tüm insanların psikolojisi bozuldu zaten.sanki yer gök birlesiyor tüm dünya yerinden oynuyor dedik annemle.cunku binalar evler her yer gidip gidip geliyordu gozumuzun onunde.artcı depremler oluyor surekli ama olmasada hala başımız dondugu icin sallaniyor deyip arada yerimizden fırlıyoruz.o iki depremde evlerin ayakta kalmasi mucizeydi cunku yürüyemedik bile düse kalka kendimizi dısarı zor attık.herkes aglıyor,cocuklar üsüyor ve çok korktukları icin agliyor.benim sadece babannem vefat etti .evi eski oldugu icin yıkıldı malesef.ama cogu aile komple yok oldu.durum bu berbat Allah kimsenin basina vermesin boyle bir olay.
Allah yardımcınız olsunHataydayiz durum çok kötü dua bekliyoruz dostlar
evet antakyada sorun büyükEn kötüsü Antakya diyorlar ama neden net bir bilgi yok. Iskenderun falan kötü diye duydum
allah sabır versin hocamOkumayayım yazıları diyorum duramıyorum. TVlere bakmayayım diyorum yine açıyorum.Baktıkça okudukça deliriyorum çaresizliğe
Dostum bu forumda yapma sakın dostumonları yaptım hocam kişisel yardıma ihtiyacı olan varsa yine elimden geleni yapıcağım
anladım hocam sağolunDostum bu forumda yapma sakın dostum
Nasıl bakmıyacan reis orda o insanlar o halde içimiz kan ağlıyor onların yerinde bizde olabilirdik maddi olarak elimden geleni yaptım dua ediyoruz sadece artıkOkumayayım yazıları diyorum duramıyorum. TVlere bakmayayım diyorum yine açıyorum.Baktıkça okudukça deliriyorum çaresizliğe
👍Nasıl bakmıyacan reis orda o insanlar o halde içimiz kan ağlıyor onların yerinde bizde olabilirdik maddi olarak elimden geleni yaptım dua ediyoruz sadece artık
umarım bir an önce toparlanırAntakya desen aynı şekilde ayakta bina kalmamış