Cok cahiliz abi neler donuyor dunyada yahu hic biseyden haberimiz yok.oysaki surekli haberleride takip ediyorum.
Maras depreminden 24 saat once kagithanede 3.3 deprem oluyorki kagithanede fay hatti yokmus (haarp teknolojisine inanmiyorum)
Ulkemiz tarihinde en buyuk deprem oluyor o aksam yunanlar denizlerimizde tatbikat yapicam ayagina geri cekilin diyor bizimkilere
Amerikan donanmasina ait ucak gemisinin bizim marmara denizinde ne isi vR anlamadim.
Ve buyuk resime bakdigimda surekli bu magduriyet ve zayif oldugumuz ani siyasetle darp etmeupye beter etmeye calisanlar var surekli bi kaos cikartma cabasi var milleti galayana getirme cabasi var sonuncusuda hatayda baraj patladi muhabbeti, bunlar cok bilincli ve hedefi olan durumlar amac ortaligi oyice karistirip ulke yonetimi krizi iadre edemedi diye darbe cikartilmaya calisiliyor gibime geliyor, surekli yalan bilgilerle sosyal medya uzerinden ortalik karistirilmaya calisiliyor.
Bunlar gercekten insanlik disi seyler abi nasil turksunuz lan siz kahpe herifler