- 100
- 208
- 43
10 kupon 2 lose (lose olanlarin biri 800 diğeri 1010 misli) işte tahminen yürü o hesaptan dost 😂Kasa kaç
10 kupon 2 lose (lose olanlarin biri 800 diğeri 1010 misli) işte tahminen yürü o hesaptan dost 😂Kasa kaç
Aga ben açık liseyi 7 senede bitirmişim ne anlarım matematikten10 kupon 2 lose (lose olanlarin biri 800 diğeri 1010 misli) işte tahminen yürü o hesaptan dost 😂
Bencede 😃😃😃 adam bilmeyerek saf kalbinle soylemistirBilerek soruyo ortalığı karıştırcak esselaaaa
Ohhhhhh kur çadırıı yat dostBende rahatım yıllık iznimin ilk günü ne guzel bi pazartesi boyle 😀
Kaybeden kuponlar şansımıza ufak olanlar dost nazarlık diyelim10 kupon 2 lose (lose olanlarin biri 800 diğeri 1010 misli) işte tahminen yürü o hesaptan dost 😂
Bu saatte ne çadırı awOhhhhhh kur çadırıı yat dost
Rakamla ilgili soru sordun ama dost anlamadığın derslerde parmak kaldırma dost 😂😂😂Aga ben açık liseyi 7 senede bitirmişim ne anlarım matematikten
La onu mu diyoz anla işteBu saatte ne çadırı aw
İroni yaptım ben selanı okumamı istemiyosan hemen hedefe ulaşRakamla ilgili soru sordun ama dost anlamadığın derslerde parmak kaldırma dost 😂😂😂
Onlar zekatı dost 🤫🤫Kaybeden kuponlar şansımıza ufak olanlar dost nazarlık diyelim
Pazartesi ilk iş başlama günü ama hiç birimize işlemez çünkü hepimiz issiz😭😭😭Bari cuma olaydı namaza kadar uyumazdık sonra uyurduk şimdi 8 de uyuswm kalkcam hiç sevmediğim saatlerde.
Dayı dur iflahımız şey oldu azıcık devam etmeyelim sohbet ediyozDevammm
Harmanım çadır diyince aklıma o geldiLa onu mu diyoz anla işte
Tövbe de ben işteyim şuanPazartesi ilk iş başlama günü ama hiç birimize işlemez çünkü hepimiz issiz😭😭😭
Dost bizde makaradayiz yanlış anlaşıldıysam affola özür dilerimİroni yaptım ben selanı okumamı istemiyosan hemen hedefe ulaş