- 26,278
- 11,350
- 113
ben 10 senedir çalismiyom dost sen 3 sene diyon yine iyiİşinizin olması sevindirdi beni ne bileyim işsizim sanıyorum ki herkes ıssız kolay gelsin
ben 10 senedir çalismiyom dost sen 3 sene diyon yine iyiİşinizin olması sevindirdi beni ne bileyim işsizim sanıyorum ki herkes ıssız kolay gelsin
Senin boyun kaç la knk tipin nasıl acaba ben gibi handsome mısınO geciktiriyo
Yok dost bizim işsiz kalma gibi bir lüksümüz olamazİşinizin olması sevindirdi beni ne bileyim işsizim sanıyorum ki herkes ıssız kolay gelsin
Nasil yasiyon dost 10 senedir 😀ben 10 senedir çalismiyom dost sen 3 sene diyon yine iyi
Dayım ne işle meşgulsünYok dost bizim işsiz kalma gibi bir lüksümüz olamaz
kovaliyom bos bos😁😁😁😂😂😂😂Nasil yasiyon dost 10 senedir 😀
Tipsiz barmen mi olur aw 😂 günde en az 5-6 kez sümenin içine no yazıyorlar sağolsunlarSenin boyun kaç la knk tipin nasıl acaba ben gibi handsome mısın
Boyun kaçTipsiz barmen mi olur aw 😂 günde en az 5-6 kez sümenin içine no yazıyorlar sağolsunlar
Benimde öylede yok çalışalım Suriyeli hep çalıştırıyorlar sigorta yok ucuza çalıştiriyorlar bizi niye alsinlarkiYok dost bizim işsiz kalma gibi bir lüksümüz olamaz
Kaç tanesine pompalıyonTipsiz barmen mi olur aw 😂 günde en az 5-6 kez sümenin içine no yazıyorlar sağolsunlar
Yolumuzu buluyoruz bir şekilde dışarıdaNasil yasiyon dost 10 senedir 😀
Olur inşallah bir gün en azından belki bekarsin bir sorumlugun yoktur ben hariç 3 kişinin daha sorumluluğu var üstümdeben 10 senedir çalismiyom dost sen 3 sene diyon yine iyi
ama bu aralar işler kesat😅😅😅😅Yolumuzu buluyoruz bir şekilde dışarıda
Prensiplerim var canımKaç tanesine pompalıyon
Yolunda A.Ş oda guzel 😀Yolumuzu buluyoruz bir şekilde dışarıda
yas kaçOlur inşallah bir gün en azından belki bekarsin bir sorumlugun yoktur ben hariç 3 kişinin daha sorumluluğu var üstümde
Forumdaki rollingler sağolsunNasil yasiyon dost 10 senedir 😀