- 18,083
- 10,035
- 113
TeşekkürlerRolling hedef kazanırsam çawbellaa 👊🏼🤩
TeşekkürlerRolling hedef kazanırsam çawbellaa 👊🏼🤩
nerden bılıyorsun olmadıgını ?Kumarda böyle birşey yok. Bu kadar yuklu oynayanlarin sonu da hiç iyi bitmiyor benden sana soylemesi. Bugunun iyi olabilir ama yarinlarin karanlik frenlemezsen kendini
Dağıtım yok kanka boşuna sevinçli goll yazma😀Gooooolllll 1-1
Facebook dolandiricisi gibi konusuyorsun ahshshshshs Mac sonu odemeli kupon var dersin birazdangunluk 20 k kazanc sagladıgım bı bahıs garantı duzenek var ordan gelenlerle oynuyorum sadece
La adam senden para istemezse sukret dagitim diyorDağıtım ne zaman olucak hadi
Ben bir sitenin açığını buldum dost bitmiş maçlara kupon yapabiliyorsun site ismi veremem yayilmasin diye ama kesin kazanç sağlıyor abartmadan 3/4 orana basıp cekiyorumFacebook dolandiricisi gibi konusuyorsun ahshshshshs Mac sonu odemeli kupon var dersin birazdan
Aynen kanka şurdan touch blue alsana😀Ben bir sitenin açığını buldum dost bitmiş maçlara kupon yapabiliyorsun site ismi veremem yayilmasin diye ama kesin kazanç sağlıyor abartmadan 3/4 orana basıp cekiyorum
12 ye kadar bekleyelim belki dagitirLa adam senden para istemezse sukret dagitim diyor
Endonezya ligi miBen bir sitenin açığını buldum dost bitmiş maçlara kupon yapabiliyorsun site ismi veremem yayilmasin diye ama kesin kazanç sağlıyor abartmadan 3/4 orana basıp cekiyorum
Yarında aç rool
aynen roll diye konu açılıp 1. derece akrabalara hardcore iltifat ettirilir kraalll 👊🏼🤩dağıtım felan yok kumarın dagıtımımı olur herkes kendı parasıyla oynar
Belki de kazanmıyodur bol keseden ..... işteenıste ozetlemıs bu elemanı daha bırsey demeye Gerek yok normalde umutlar Dagıtırda bunun adı tam umut degil UmutCan bellı onlar cımrı olur
bı cekım gostersın de gorelım büzzünüBelki de kazanmıyodur bol keseden ..... işte
Bize de makarasini yapmak duser