- 71,314
- 43,852
- 113
9. Hesabı aslında umutkvk yapmış roll yapıyoSenin gibi adamlar sürüm sürüm sürünsün 1 gram acımam maho ne adi adamsın sen teşekkür edip gidiyon her seferinde
9. Hesabı aslında umutkvk yapmış roll yapıyoSenin gibi adamlar sürüm sürüm sürünsün 1 gram acımam maho ne adi adamsın sen teşekkür edip gidiyon her seferinde
@ShellacTeşekkürler konu kilit
rolıng yok kral rolıng konu degıs ıstersengeverok
Argo kullanmadan yorum yaparsak sevinirim dostum
rolıng konusu acmasan barı o zamandağıtım felan yok kumarın dagıtımımı olur herkes kendı parasıyla oynar
Adam dağıtım olmayan rollinge hedefde koymuşrolıng konusu acmasan barı o zaman
Ben hiç konunu takip etmedim ama sana fena ayar oldum la umarım hepsini kaybedersin ak sitelere başarılardağıtım felan yok kumarın dagıtımımı olur herkes kendı parasıyla oynar
O son fırtı çekersen devamini biliyorsun Ekrem abidağıtım felan yok kumarın dagıtımımı olur herkes kendı parasıyla oynar
tanıdık mıO son fırtı çekersen devamini biliyorsun Ekrem abi
Maholar hep öyle oluyorUmut kim dost benim sıkıntım mahoyla
100binden aşağı cekımı yok 100 lira versin uyuyamaz o gece bunlar dışarda biri istese Allah versin deyip gecesi 50 bin basar bu maho çok adi biri
hahahah istesende olmaz sen normal oyun oynadıgımı mı dusunuyorsun ?Ben hiç konunu takip etmedim ama sana fena ayar oldum la umarım hepsini kaybedersin ak sitelere başarılar
Teşekkürlerİyi aksamlar
Kumarda böyle birşey yok. Bu kadar yuklu oynayanlarin sonu da hiç iyi bitmiyor benden sana soylemesi. Bugunun iyi olabilir ama yarinlarin karanlik frenlemezsen kendinigunluk 20 k kazanc sagladıgım bı bahıs garantı duzenek var ordan gelenlerle oynuyorum sadece
Rolling hedef kazanırsam çawbellaa 👊🏼🤩Adam dağıtım olmayan rollinge hedefde koymuş