- 17,579
- 4,944
- 113
Tebriklerwonladı fenerbahce sapladı 3 ü
Tebriklerwonladı fenerbahce sapladı 3 ü
Bol şans gelirse iyi kâr Ömrüm boyunca göremicem sanırım .d2. Adım ana para 25 i çektim 48 karla devam edeceğin Ekli dosyayı görüntüle 410871
Bu ajax bu sene cok can yakarLever 1-1
Ajax birazdan gol yer zaten kendi liginde 17. sırada 16. sıradaki takıma 4-3 yenildi moralleri bozuk birazdan başlarlar en kötü ihtimal olacaksa 3 gol çıksın.Bu ajax bu sene cok can yakar
Avrupada yemiyoAjax birazdan gol yer zaten kendi liginde 17. sırada 16. sıradaki takıma 4-3 yenildi moralleri bozuk birazdan başlarlar en kötü ihtimal olacaksa 3 gol çıksın.
Dost rolling yapıyosunda hakkını vermiyorsun yanlız. Bizim bildigimiz rolling yapılınca takipcilere guzellik yapılır dunku konuda 6 saat boyunca seninle olan arkadaslara bi eyvallah bile demedin 60K kar etmene ragmen. İnsanlar umut bağlıyor adının oldugu gibi belki bilmiyorsundur. Biliyorsanda ayıp ettin2. Adım ana para 25 i çektim 48 karla devam edeceğin Ekli dosyayı görüntüle 410871
Haklısın bu konuda dostDost rolling yapıyosunda hakkını vermiyorsun yanlız. Bizim bildigimiz rolling yapılınca takipcilere guzellik yapılır dunku konuda 6 saat boyunca seninle olan arkadaslara bi eyvallah bile demedin 60K kar etmene ragmen. İnsanlar umut bağlıyor adının oldugu gibi belki bilmiyorsundur. Biliyorsanda ayıp ettin
Dost seni gorunce aklıma o gece geliyor 😀😀Haklısın bu konuda dost