- 1,300
- 365
- 83
O kadar maç arasindan brigton Ajax i nasıl secebildin kral
Lever won ama ajax gelmezO kadar maç arasindan brigton Ajax i nasıl secebildin kral
Aynen piablle bnı engelledi 69 bin çekince😁😁😁Dost seni gorunce aklıma o gece geliyor 😀😀
Livere oynasa rahat wonduO kadar maç arasindan brigton Ajax i nasıl secebildin kral
Paketspor diyosun yani 😀Lever won ama ajax gelmez
Ben ajax bu sene sildimO kadar maç arasindan brigton Ajax i nasıl secebildin kral
400K falan cekmisdin diye biliyorumAynen piablle bnı engelledi 69 bin çekince😁😁😁
Kulise ytrdm 20 dk sonrada 401 bin tl 10 bin tlik spin ile şans işte 😄Aynen piablle bnı engelledi 69 bin çekince😁😁😁
Bi pok olmZPaketspor diyosun yani 😀
Neyse bari totem yapalimda gelsin. İlk yarı bir gol iyi olurduLivere oynasa rahat wondu
Hatirladim senden sonraydi galiba siteyi ele gecirmisdi lgbtciler 😀Kulise ytrdm 20 dk sonrada 401 bin tl 10 bin tlik spin ile şans işte 😄
Piaden çektim hemen 20 bin kulislere attm bin tl spin aldm 4 5 defa snra 10 binlik aldım 401 bin tl geldi 😃400K falan cekmisdin diye biliyorum
Aynn para çekince site dökmüştü😃😃😃😁😁Hatirladim senden sonraydi galiba siteyi ele gecirmisdi lgtbciler 😀
Ne gündü yaHatirladim senden sonraydi galiba siteyi ele gecirmisdi lgbtciler 😀
Aynen herkese 200 bana 100 atmisdin 😀😀Ne gündü ya
Öyle denk gelmiştir ya sana bidahakine 250 atcam😁Aynen herkese 200 bana 100 atmisdin 😀😀
Birine 3 bin attım dost hatta bırcum var dediAynen herkese 200 bana 100 atmisdin 😀😀
Kulis belgede istemedi ilk kez yapmıştım bide 😄😄😁😁Makarasindayimda o gece kasam vardı ole bi foruma bakayim dedim fixler havada ucusuyo 😀
Saglam muamele cekmisdir kesin 😀Birine 3 bin attım dost hatta bırcum var dedi