- 2,431
- 5,512
- 113
Nedense benim içimden Dortmund maçı 1-2 City maçı 0-3 geçiyor dost.Bakalım neler olacakNewcastle lütfen kariusu kaleye alırmısın orayı ancak o çözer😂
Nedense benim içimden Dortmund maçı 1-2 City maçı 0-3 geçiyor dost.Bakalım neler olacakNewcastle lütfen kariusu kaleye alırmısın orayı ancak o çözer😂
Nedense benim içimden Dortmund maçı 1-2 City maçı 0-3 geçiyor dost.Bakalım neler olacak
Cty yedi kanka 1-3 yaz oraya, 😂😂Nedense benim içimden Dortmund maçı 1-2 City maçı 0-3 geçiyor dost.Bakalım neler olacak
Çaktırma dost 1-3 dedik zaten 😂Cty yedi kanka 1-3 yaz oraya, 😂😂
Hahahah aynen klavye hata yapmışÇaktırma dost 1-3 dedik zaten 😂
Unuttur bana kendini 🔥Fırtınalar kopar içimde
bu ıkısıne aldım bacanak @Novasky
celtıc atmadan yetıstık
bunlar geldi tebrikler atleticoda çevirsede bizde gülsekBolsans bizde aldık
2 2 geliyiooo😀bunlar geldi tebrikler atleticoda çevirsede bizde gülsek
aynen yazarken 2 2 oldu bakalım2 2 geliyiooo😀
dep atarsa daha iyi65e kdr Newcastle atıcak
City her an atabilir ztn
Helal olsun dost kendi kuponun olsa bu kadar takip etmezsinbunlar geldi tebrikler atleticoda çevirsede bizde gülsek
yokla bana da mantıklı geldi ama para yoktu dünden aldığımız özel oran var sadeceHelal olsun dost kendi kuponun olsa bu kadar takip etmezsin
Özelden at kuponu bizde takip edelim dost tek yiyen tek ölüryokla bana da mantıklı geldi ama para yoktu dünden aldığımız özel oran var sadece
bol şans dost sanada celtic beraberlık yetmıyor ya yer ya atarbunlar geldi tebrikler atleticoda çevirsede bizde gülsek