Ya bırak Allah’ını seversen Alicim yaz var kış varbacanak biz kupon verirsek zorlamadan gelir wonn çekk @Novasky
Ya bırak Allah’ını seversen Alicim yaz var kış varbacanak biz kupon verirsek zorlamadan gelir wonn çekk @Novasky
geleni butun hepsini Celtic 3 2,5 üst aldık kazananmak ıstıyen basarbol şans dost sanada celtic beraberlık yetmıyor ya yer ya atar
onlar eskıdendi erhanım sımdı yazdıgım gıbı gelıor akıyorYa bırak Allah’ını seversen Alicim yaz var kış var
celtıc atarınamıgeleni butun hepsini Celtic 3 2,5 üst aldık kazananmak ıstıyen basar
Biz eskilerde kaldık Alicim yanımıza gelme buraya dayanamazsınonlar eskıdendi erhanım sımdı yazdıgım gıbı gelıor akıyor
ben oyle aldımmceltıc atarınamı
bakalım artıkbol şans dost sanada celtic beraberlık yetmıyor ya yer ya atar
ayda bır ugruyorum sans kacmasın dıye erhanımBiz eskilerde kaldık Alicim yanımıza gelme buraya dayanamazsın
gelecek para bölünecek bir para değil dostÖzelden at kuponu bizde takip edelim dost tek yiyen tek ölür
kım alır kestıremedım ben onu en mantıklısı gole gırmekben oyle aldımm
biz garibanın yanındayız alicim ev 2 atmıs bırtane daha atarkım alır kestıremedım ben onu en mantıklısı gole gırmek
Umut dost gibi 40 50 vuramıyon mu sende 2 bin dolar bile basmıyor adamgelecek para bölünecek bir para değil dost